Palina ročná extrakt 98% Artemisinín - Artemisia annua - 10g Náhľad

Palina ročná extrakt 98% Artemisinín - Artemisia annua - 10g

AR135354

Zloženie: Palina ročná extrakt 98% Artemisinín - Artemisia annua - 10g
Zaradenie: Rastlinné extrakty

Na sklade

11,83 €

Detaily

Zloženie: Palina ročná extrakt 98% Artemisinín - Artemisia annua - 10g
Zaradenie: Rastlinné extrakty

Extrakt z Artemisia annua 98% artemisinín
Palina ročná (Artemisia annua), nazývaná aj palina, je cenená rastlina s bohatou históriou používania siahajúcou až do staroveku. Pochádza z Ázie, no dnes sa pestuje po celom svete.

Latinský názov rodu, do ktorého palina patrí, odkazuje na kráľovnú Artemisiu II., ktorá si chcela uctiť pamiatku svojho zosnulého manžela a pila jeho popol zmiešaný s vodou a korením. Správy o možno (veľmi) horkej chuti tejto zmesi viedli kronikárov k tomu, že ju spojili s palinou - druhom rastliny, ktorá je známa tým, že poskytuje veľmi špecifické chuťové vnemy.

Medzi nimi má palina jedinečné vlastnosti, vďaka ktorým je mimoriadne cenná pre tradičnú čínsku medicínu. Táto rastlina bola oceňovaná najmä pre svoju schopnosť podporovať mechanizmy súvisiace s udržiavaním vhodnej telesnej teploty a súvisiacich stavov spúšťaných silnými tepelnými reakciami. Vďaka svojmu bohatému chemickému zloženiu, vrátane obsahu artemisinínu, pomáhal palina v dávnych praktikách udržiavať vnútornú rovnováhu a podporovať prirodzené obranné mechanizmy organizmu, najmä pri jeho intenzívnych reakciách na rôzne vonkajšie faktory (napr. ).

AKCIA
palina ročná podporuje regeneráciu pokožky a priaznivo pôsobí na jej stav
extrakt z paliny zlepšuje vylučovanie prebytočnej tekutiny z miest postihnutých opuchom

APLIKÁCIA
Starostlivosť o kožu.

ZLOŽENIE
Extrakt z paliny obyčajnej (Artemisia annua) štandardizovaný tak, aby obsahoval 98 % artemisinínu. Bez doplnkov. Najvyššia kvalita!

AKO POUŽIŤ
Na vonkajšie použitie.

Obklady:
Zmiešajte malé množstvo prášku s vodou, aby ste získali pastu a naneste na pokožku.

Kúpeľ:
Prášok rozpustite v teplej vode a pridajte do kúpeľa.

SPOLUPRÁCA
Odporúčame tiež liehový extrakt

KONTRAINDIKÁCIE
Precitlivenosť na rastlinu, tehotenstvo, dojčenie.

CHARAKTERISTIKA RASTLINY
Palina ročná patrí do čeľade Asteraceae. Môže dosiahnuť výšku až 2 metre. Má rovné, vzpriamené stonky, ktoré zdobia drobné, aromatické lístky intenzívnej zelenej farby. Kvety paliny sú malé a žlté, usporiadané do malých súkvetí, ktoré sa objavujú v lete a začiatkom jesene. Táto rastlina je dobre prispôsobená rôznym klimatickým podmienkam, čo jej umožňuje široké rozšírenie v mnohých regiónoch sveta.

Informácie k bylinám

Pre viac informácií o použití v tradičnej prírodnej medicíne Vás musíme odkázať na herbáre alebo na externé zdroje na Internete alebo v literatúre. Pred použitím sa poraďte s herbalistom. Podľa aktuálne platného nariadenia Európskej komisie č.1924 / 2006 nie je možné u produktov uvádzať žiadne nepovolené zdravotné alebo výživové tvrdenia, ktoré neboli schválené Európskou komisiou alebo Európskym úradom pre bezpečnosť potravín. Zdravotné tvrdenie znamená výrok, ktorý naznačuje alebo vyvoláva dojem, že sa jedná o liečebné účinky na ľudský organizmus. Tento produkt je uvedený na trh v SR ako rastlinný výťažok a surovina na ďalšie spracovanie. Nemá schválené diagnostické ani liečivé účinky a nejedná sa o liek. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovajte v chlade, suchu a tme. Minimálna trvanlivosť je vyznačená na obale.

Zákazníci, ktorí zakúpili tento produkt, si tiež kúpili:

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: