Quercetin 100 kapsúl x 400 mg Náhľad

Quercetin 100 kapsúl x 400 mg - Kvercetín

AR114967

Zloženie: Quercetin 100 kapsúl x 400 mg
Zaradenie: Doplnky v kapsuliach

Na sklade

24,65 €

Detaily

Zloženie: Quercetin 100 kapsúl x 400 mg

Zaradenie: Doplnky v kapsuliach

Kvercetín je najznámejší zo všetkých flavonoidov. Bežne sa vyskytuje v ovocí a zelenine, pričom najväčšie množstvo sa nachádza v jablkách, cibuli a hrozne. Objavuje sa aj v mnohých bylinných rastlinách a koreninách. S najväčšou pravdepodobnosťou ho denne konzumujeme v správnom množstve. Prečo ho teda dopĺňať?

Kvercetín ako doplnok sa používa hlavne na zvýšenie účinnosti iných účinných látok. V kombinácii kvercetínu s inými zlúčeninami existuje silná synergia, pretože navzájom zvyšujú biologickú dostupnosť a zvyšujú pozitívny účinok. Umožňuje aj zníženie jednotlivých dávok. Kvercetín sa odporúča kombinovať s resveratrolom, katechínmi zo zeleného čaju (ktoré nájdete v extrakte zo zeleného čaju), genisteínom (sójové izoflavóny), extraktom z hroznových jadierok, vitamínom C, berberínom a bromelaínom

Kvercetín je tiež pozoruhodný ako primárny doplnok, nielen ako doplnok. Stále je však potrebné ho používať v kombinácii s akoukoľvek z vyššie uvedených zlúčenín, pretože samotná má nízku biologickú dostupnosť. Dobre sa vstrebáva, ale v tele sa rýchlo metabolizuje (rovnako ako resveratrol).

Zdraviu prospešné vlastnosti:

Kvercetín, podobne ako iné antioxidanty, neutralizuje voľné kyslíkové radikály a zvyšuje protizápalové reakcie.
Odporúča sa pre alergikov, pretože znižuje uvoľňovanie histamínu, a tým znižuje alergické reakcie.
Má priaznivý vplyv na kardiovaskulárny systém.
Má neuroprotektívny účinok.


APLIKÁCIA
ako synergický doplnok k iným suplementom
na zmiernenie alergických príznakov
pre zdravie mozgu a kardiovaskulárneho systému

ZLOŽENIE
1 kapsula obsahuje 400 mg kvercetínu získaného z kvetov Sophora japonica.
Najkvalitnejšia surovina! Bez pridania plnív, farbív, konzervačných látok a klzných látok.
Celulózová kapsula - vhodná pre vegánov.


DÁVKOVANIE A APLIKÁCIA
1 kapsula denne s jedlom a pridaním suplementu, ktorý zlepšuje biologickú dostupnosť kvercetínu, napr. resveratrol, genisteín, piperín, extrakt zo zeleného čaju.
Doplnok stravy – neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Výživové doplnky nemožno používať ako náhradu pestrej stravy a nemôžu nahradiť zdravý životný štýl.
Skladujte v uzavretej nádobe, pri izbovej teplote, mimo dosahu malých detí. Chráňte pred svetlom a vlhkosťou.

KONTRAINDIKÁCIE
Tehotenstvo, dojčenie, precitlivenosť na niektorú zo zložiek prípravku.

Informácie k bylinám

Pre viac informácií o použití v tradičnej prírodnej medicíne Vás musíme odkázať na herbáre alebo na externé zdroje na Internete alebo v literatúre. Pred použitím sa poraďte s herbalistom. Podľa aktuálne platného nariadenia Európskej komisie č.1924 / 2006 nie je možné u produktov uvádzať žiadne nepovolené zdravotné alebo výživové tvrdenia, ktoré neboli schválené Európskou komisiou alebo Európskym úradom pre bezpečnosť potravín. Zdravotné tvrdenie znamená výrok, ktorý naznačuje alebo vyvoláva dojem, že sa jedná o liečebné účinky na ľudský organizmus. Tento produkt je uvedený na trh v SR ako rastlinný výťažok a surovina na ďalšie spracovanie. Nemá schválené diagnostické ani liečivé účinky a nejedná sa o liek. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovajte v chlade, suchu a tme. Minimálna trvanlivosť je vyznačená na obale.

Zákazníci, ktorí zakúpili tento produkt, si tiež kúpili:

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: