Cordyceps tinktúra 1:1 50 ml - Cordyceps sinensis - 50ml Náhľad

Cordyceps tinktúra 1:1 50 ml - Cordyceps sinensis - 50ml

AR114913

Zloženie: Cordyceps tinktúra 1:1 50 ml - Cordyceps sinensis - 50ml
Zaradenie: Bylinné tinktúry

Na sklade

10,94 €

Detaily

Zloženie: Cordyceps tinktúra 1:1 50 ml - Cordyceps sinensis - 50ml

Zaradenie: Bylinné tinktúry

Cordyceps čínsky (Cordyceps chinensis) - nazývaný aj Cordyceps - je veľmi cenná huba z Himalájí, kde rastie v nadmorských výškach 3 až 5 tis. m.a.s.l. Má veľmi špecifický životný cyklus, kedy Cordyceps v zime napáda larvy nočných motýľov druhu Hepialus humuli zimujúce v podzemí a následne sa v nich vyvíja a spôsobuje ich úhyn. Na jar vytvára plodnice v tvare drobných paličiek, ktoré sa zapichujú do zeme. Obyvatelia indickej provincie Sikkim už roky zbierajú plodnice Cordycepsu a konzumujú ich ako prostriedok na zvýšenie výkonnosti, vytrvalosti, libida a plodnosti.

AKCIA
Cordyceps vám dodá energiu a zdvihne náladu.
Zvyšuje fyzickú výkonnosť.
Buduje silnú imunitu a stimuluje obranyschopnosť organizmu, keď nás prepadne infekcia.
Posilňuje sexuálnu túžbu mužov a žien.
Pomáha udržiavať normálnu hladinu glukózy v krvi.

ZLOŽENIE
Čínsky Cordyceps, certifikovaný etylalkohol, destilovaná voda, rastlinný glycerín. Obsah etanolu: 40 %.


AKO POUŽIŤ
1 alebo 2 kvapky kvapkadla dvakrát denne. Časť rozrieďte v troche vody alebo ju užite sublingválne. 1 porcia kvapkadla (pipety) je približne 0,5 ml.
Obsah v dennej dávke: 2 ml extraktu cordycepsu.
Neprekračujte odporúčanú dennú dávku.
Výživové doplnky nie sú náhradou pestrej stravy a zdravého životného štýlu.
Skladujte v uzavretej nádobe pri izbovej teplote, mimo dosahu malých detí. Chráňte pred svetlom a vlhkosťou. Sediment je prirodzený jav.
Tento produkt obsahuje cca 350 mg alkoholu na porciu, čo zodpovedá 8,8 ml piva alebo 3,6 ml vína.

KONTRAINDIKÁCIE
Tehotenstvo, dojčenie, precitlivenosť na rastlinu. Nepodávať deťom. Tinktúra môže byť škodlivá pre ľudí trpiacich alkoholizmom.

Informácie k bylinám

Pre viac informácií o použití v tradičnej prírodnej medicíne Vás musíme odkázať na herbáre alebo na externé zdroje na Internete alebo v literatúre. Pred použitím sa poraďte s herbalistom. Podľa aktuálne platného nariadenia Európskej komisie č.1924 / 2006 nie je možné u produktov uvádzať žiadne nepovolené zdravotné alebo výživové tvrdenia, ktoré neboli schválené Európskou komisiou alebo Európskym úradom pre bezpečnosť potravín. Zdravotné tvrdenie znamená výrok, ktorý naznačuje alebo vyvoláva dojem, že sa jedná o liečebné účinky na ľudský organizmus. Tento produkt je uvedený na trh v SR ako rastlinný výťažok a surovina na ďalšie spracovanie. Nemá schválené diagnostické ani liečivé účinky a nejedná sa o liek. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovajte v chlade, suchu a tme. Minimálna trvanlivosť je vyznačená na obale.

Zákazníci, ktorí zakúpili tento produkt, si tiež kúpili:

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: