Rozchodnica ružová tinktúra 1:1 50 ml - Rhodiola rosea - 50ml Náhľad

Rozchodnica ružová tinktúra 1:1 50 ml - Rhodiola rosea - 50ml

AR114853

Zloženie: Rozchodnica ružová tinktúra 1:1 50 ml - Rhodiola rosea - 50ml
Zaradenie: Bylinné tinktúry

Viac informácií

Na sklade

11,47 €

Detaily

Zloženie: Rozchodnica ružová tinktúra 1:1 50 ml - Rhodiola rosea - 50ml

Zaradenie: Bylinné tinktúry

Rhodiola rosea je rastlina z čeľade hrubolistých, ktorá sa prirodzene vyskytuje v severnej polárnej zóne, hlavne na Sibíri a v Kanade. Niekedy sa vyskytuje aj v poľských horách. Obyvatelia severnej Ázie ho nazývajú „zlatý koreň“ a považujú ho za mimoriadne cenný nález, pretože jeho koreň je po mnoho storočí dôležitým prvkom ľudového liečiteľstva. Používa sa ako všeobecné tonikum, ktoré dodáva energiu a pozitívne ovplyvňuje pamäť, myslenie a náladu. Je to jeden z adaptogénov. Dnes sú zdraviu prospešné vlastnosti rhodioly známe a používajú sa nielen v jej domovine, ale na celom svete.

AKCIA
Rhodiola podporuje myslenie a koncentráciu.
Stimuluje rozvoj intelektuálnych schopností.
Posilňuje pamäť.
Zlepšuje to vašu pohodu.
Znižuje napätie spôsobené stresom.
Doplnok stravy.

ZLOŽENIE
Extrakt z koreňa Rhodiola rosea, extrakt z európskych olivových listov, certifikovaný etylalkohol, destilovaná voda, rastlinný glycerín. Obsah etanolu 40%.

AKO POUŽIŤ
1 alebo 2 kvapky kvapkadla dvakrát denne. Porciu zriedte v malom množstve vody alebo užite pod jazyk.
1 časť kvapkadla (pipeta) je približne 0,5 ml.
Tento výrobok obsahuje približne 350 mg alkoholu na porciu, čo zodpovedá 8,8 ml piva alebo 3,6 ml vína.

Množstvo v dennej dávke: 2 ml extraktu z rhodioly.
Neprekračujte odporúčanú dennú dávku.
Doplnky výživy nie sú náhradou pestrej stravy a zdravého životného štýlu.

KONTRAINDIKÁCIE
Alergia na ktorúkoľvek zo zložiek. Nemali by ho používať malé deti, tehotné a dojčiace ženy. Môže byť škodlivé pre ľudí trpiacich alkoholizmom. Skladujte v uzavretej nádobe pri izbovej teplote, mimo dosahu malých detí. Chráňte pred svetlom a vlhkosťou. Sediment je prírodný jav.

Informácie k bylinám

Pre viac informácií o použití v tradičnej prírodnej medicíne Vás musíme odkázať na herbáre alebo na externé zdroje na Internete alebo v literatúre. Pred použitím sa poraďte s herbalistom. Podľa aktuálne platného nariadenia Európskej komisie č.1924 / 2006 nie je možné u produktov uvádzať žiadne nepovolené zdravotné alebo výživové tvrdenia, ktoré neboli schválené Európskou komisiou alebo Európskym úradom pre bezpečnosť potravín. Zdravotné tvrdenie znamená výrok, ktorý naznačuje alebo vyvoláva dojem, že sa jedná o liečebné účinky na ľudský organizmus. Tento produkt je uvedený na trh v SR ako rastlinný výťažok a surovina na ďalšie spracovanie. Nemá schválené diagnostické ani liečivé účinky a nejedná sa o liek. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovajte v chlade, suchu a tme. Minimálna trvanlivosť je vyznačená na obale.

Zákazníci, ktorí zakúpili tento produkt, si tiež kúpili:

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: