Katalpa bignóniovitá tinktúra 1:1 50 ml - Catalpa bignonioides - 50ml Náhľad

Katalpa bignóniovitá tinktúra 1:1 50 ml - Catalpa bignonioides - 50ml

AR112969

Zloženie: Katalpa bignóniovitá tinktúra 1:1 50 ml - Catalpa bignonioides - 50ml
Zaradenie: Bylinné tinktúry

Na sklade

9,29 €

Detaily

Zloženie: Katalpa bignóniovitá tinktúra 1:1 50 ml - Catalpa bignonioides - 50ml

Zaradenie: Bylinné tinktúry

Catalpa (Catalpa bignonioides), inak známa ako katalpa, je strom, ktorý sa prirodzene vyskytuje v Severnej Amerike. Pre svoje nádherné kvety je známa skôr ako okrasná ako bylinná rastlina. Má však dosť dôležité prozdravotné vlastnosti, o ktorých by ste mali vedieť. Je bohatý na bioaktívne zlúčeniny nazývané iridoidy, ktoré sa vyznačujú vynikajúcimi protizápalovými a antioxidačnými vlastnosťami. Výsledkom je, že katalpa znižuje oxidačný stres a inhibuje aktivitu prozápalových zlúčenín, čím zlepšuje fungovanie tela na mnohých úrovniach. Aby sme vyťažili maximum pozitívnych účinných látok, použili sme pri príprave nášho extraktu listy a ovocie katalpy.

Zdravotné výhody:
Catalpa stimuluje protizápalové procesy.
Upokojuje autoimunitné reakcie.
Podporuje fungovanie štítnej žľazy v prípade Hashimotovej.
Uľahčuje astmatikom dýchanie.
Zlepšuje stav kĺbov postihnutých RA.

ZLOŽENIE
List a ovocie Catalpa, certifikovaný etylalkohol, destilovaná voda, rastlinný glycerín. Obsah etanolu 12%.

AKO POUŽIŤ
1 alebo 2 kvapky kvapkadla dvakrát denne. Porciu zriedte v malom množstve vody alebo užite sublingválne. 1 časť kvapkadla (pipeta) je približne 0,5 ml.
Obsah v dennej dávke: 2 ml extraktu katalpy.
Neprekračujte odporúčanú dennú dávku.
Tento výrobok obsahuje malé množstvo alkoholu, menej ako 100 mg na porciu.
Doplnky výživy nie sú náhradou pestrej stravy a zdravého životného štýlu.

KONTRAINDIKÁCIE
Alergia na ktorúkoľvek zo zložiek. Nie je vhodné pre malé deti, tehotné a dojčiace ženy.
Skladujte v uzavretej nádobe pri izbovej teplote, mimo dosahu malých detí. Chráňte pred svetlom a vlhkosťou. Sediment je prírodný jav.

Informácie k bylinám

Pre viac informácií o použití v tradičnej prírodnej medicíne Vás musíme odkázať na herbáre alebo na externé zdroje na Internete alebo v literatúre. Pred použitím sa poraďte s herbalistom. Podľa aktuálne platného nariadenia Európskej komisie č.1924 / 2006 nie je možné u produktov uvádzať žiadne nepovolené zdravotné alebo výživové tvrdenia, ktoré neboli schválené Európskou komisiou alebo Európskym úradom pre bezpečnosť potravín. Zdravotné tvrdenie znamená výrok, ktorý naznačuje alebo vyvoláva dojem, že sa jedná o liečebné účinky na ľudský organizmus. Tento produkt je uvedený na trh v SR ako rastlinný výťažok a surovina na ďalšie spracovanie. Nemá schválené diagnostické ani liečivé účinky a nejedná sa o liek. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovajte v chlade, suchu a tme. Minimálna trvanlivosť je vyznačená na obale.

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: