Azijská dračia krv zväzok - Daemonorops draco - kadidlo

AR127417

Zloženie: Azijská dračia krv zväzok - Daemonorops draco - kadidlo
Zaradenie: Aromatické byliny

Na sklade

10,83 €

Detaily

Zloženie: Azijská dračia krv zväzok - Daemonorops draco - kadidlo
Zaradenie: Aromatické byliny

Kadidlo z dracej krvi a biela šalvia

Toto jedinečné kadidlo nie je nič iné ako biela šalvia ponorená do tekutej dračej krvi. Dračia krv je v tomto prípade živica získaná z plodov palmy nazývanej dračie ovocie (Daemonorops draco), ktorá sa vyskytuje v Malajzii, na Sumatre a na Borneu. Nemýľte si ho s dračiou krvou z juhoamerického stromu Croton lechleri.

Živica diablovho stromu je cenená pre svoju krásnu vôňu, ktorá spája kvetinové a ovocné tóny. Nemá typickú živicovú arómu. Čistá, kvetinová sladkosť, harmonizujúca so zvyškom farby živice.

Aký bude efekt, keď túto vôňu skombinujeme s vôňou ikonickej bielej šalvie? Presvedčte sa sami! :)

Ázijská dračia krv nie je len kadidlo - používa sa podobne ako živica C. lechleri, teda na obväzy rán. Ak to chcete vyskúšať, pozrite si to tu. Čistú diabolskú živicu ponúkame v práškovej forme.


ZLOŽENIE
Šalvia biela, živica z Daemonorops draco.
12 cm zväzok (30-40 g).

AKO POUŽIŤ
Koniec trsu zapálime a necháme chvíľu horieť, potom plameň vypneme.
Vyzdobte si okolie ako chcete.
Pri použití kadidla je dobré otvoriť okno - vôňa je vtedy najlepšia :)

Informácie k bylinám

Pre viac informácií o použití v tradičnej prírodnej medicíne Vás musíme odkázať na herbáre alebo na externé zdroje na Internete alebo v literatúre. Pred použitím sa poraďte s herbalistom. Podľa aktuálne platného nariadenia Európskej komisie č.1924 / 2006 nie je možné u produktov uvádzať žiadne nepovolené zdravotné alebo výživové tvrdenia, ktoré neboli schválené Európskou komisiou alebo Európskym úradom pre bezpečnosť potravín. Zdravotné tvrdenie znamená výrok, ktorý naznačuje alebo vyvoláva dojem, že sa jedná o liečebné účinky na ľudský organizmus. Tento produkt je uvedený na trh v SR ako rastlinný výťažok a surovina na ďalšie spracovanie. Nemá schválené diagnostické ani liečivé účinky a nejedná sa o liek. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovajte v chlade, suchu a tme. Minimálna trvanlivosť je vyznačená na obale.

28 ďalších produktov v rovnakej kategórii: