Palina zväzok malý - Artemisia ludoviciana

AR129698

Zloženie: Palina zväzok malý - Artemisia ludoviciana
Zaradenie: Aromatické byliny

Na sklade

8,98 €

Detaily

Zloženie: Palina zväzok malý - Artemisia ludoviciana
Zaradenie: Aromatické byliny

Toto kadidlo je vyrobené z Artemisia ludoviciana, ktorú pestujeme na našom bylinkovom poli vo Wiśniewke.

Jeho mystická vôňa nenechá nikoho ľahostajným. Nechajte sa unášať!

Artemisia ludoviciana je krásna rastlina, úplne pokrytá striebornými chumáčmi. Pochádza zo Severnej Ameriky. Dorastá do výšky 1 m. Vytvára úzke listy a drobné žlté kvety. Vydáva charakteristickú vôňu, opísanú ako kombináciu bylín, živice a citrusov.

Tlejúci trs poteší silnou, výraznou, zemitou, teplou vôňou, ktorá mi nepochopiteľne dodáva pocit naplnenia a pokoja.


Artemisia ludoviciana– bylina
Táto palina má tiež niekoľko cenných bylinných použití. V minulosti sa z nej pripravené nálevy pili pri žalúdočných problémoch a zápche. Rozdrvená sušená bylina sa používala ako šnupavý tabak pri upchatom nose a zápale dutín.

Dnes sa táto bylinka odporúča na vonkajšie použitie. Silný nálev dokáže podľa tradičnej medicíny zmierniť prejavy ekzému, preto sa oplatí používať ho v starostlivosti o pleť. Okrem toho znižuje potenie a môže byť prírodným deodorantom na podpazušie a chodidlá.


Veľkosti zväzkov

malý zväzok 15-16 cm (20-25 g)
stredný strapec 17-18 cm (27-35 g)

Informácie k bylinám

Pre viac informácií o použití v tradičnej prírodnej medicíne Vás musíme odkázať na herbáre alebo na externé zdroje na Internete alebo v literatúre. Pred použitím sa poraďte s herbalistom. Podľa aktuálne platného nariadenia Európskej komisie č.1924 / 2006 nie je možné u produktov uvádzať žiadne nepovolené zdravotné alebo výživové tvrdenia, ktoré neboli schválené Európskou komisiou alebo Európskym úradom pre bezpečnosť potravín. Zdravotné tvrdenie znamená výrok, ktorý naznačuje alebo vyvoláva dojem, že sa jedná o liečebné účinky na ľudský organizmus. Tento produkt je uvedený na trh v SR ako rastlinný výťažok a surovina na ďalšie spracovanie. Nemá schválené diagnostické ani liečivé účinky a nejedná sa o liek. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovajte v chlade, suchu a tme. Minimálna trvanlivosť je vyznačená na obale.

28 ďalších produktov v rovnakej kategórii: