Olej Macadamia - 100ml Náhľad

Olej Macadamia - 100ml

AR47960

Nové

Zloženie: Olej Macadamia - 100ml
Zaradenie: Oleje lisované zastudena

Viac detailov

Na sklade

10,31 €

Detaily

Zloženie: Olej Macadamia - 100ml
Zaradenie: Oleje lisované zastudena


Fenomenálne hydratuje, vyživuje a zjemňuje pokožku, je vhodný pre všetky typy pleti, zvlášť vhodný pre atopickú a citlivú pokožku. Vďaka vysokému množstvu kyseliny palmitolejovej (až 22%) je pokožkou dokonale tolerovaná, dobre a rýchlo sa vstrebáva a zanecháva ju hodvábne jemnú a hladkú. Vďaka svojej biokompatibilite a vysokému obsahu mononenasýtených mastných kyselín je vhodný pre všetky typy pleti - výrazne zlepšuje stav suchej, atopickej a citlivej pokožky. Je bezpečný aj pre jemnú pokožku detí. Makadamiový olej má skvelé omladzovacie vlastnosti! Blízky príbuzný oleja kukui!

Vlastnosti podporujúce zdravie

Vďaka svojim živinám, nenasýteným mastným kyselinám, vitamínom a antioxidantom má tento olej regeneračné a anti-aging vlastnosti. Naša pokožka si udrží zdravý a žiarivý vzhľad dlhšie. Dokonale zvlhčuje, vyživuje a zjemňuje pokožku.

APLIKÁCIA

Vhodný pre všetky typy pleti.
Je vynikajúcim doplnkom kozmetiky - krémov, pleťových vody, ako „základný olej“.
Vďaka svojim vlastnostiam sa dokonale vyrovná s celulitídou a umožňuje vám výrazne znížiť takzvanú pomarančovú kôru.
Vhodný na pokožku sušenú na slnku.
Veľmi dobre zlepšuje stav atopickej a citlivej pokožky.
Dobré pre jemnú detskú pokožku.
Vynikajúci základový olej.
Makadamiový olej má vysokú trvanlivosť - je odolný voči zatuchnutiu

Skladujte pri izbovej teplote.

Informácie k bylinám

Pre viac informácií o použití v tradičnej prírodnej medicíne Vás musíme odkázať na herbáre alebo na externé zdroje na Internete alebo v literatúre. Pred použitím sa poraďte s herbalistom. Podľa aktuálne platného nariadenia Európskej komisie č.1924 / 2006 nie je možné u produktov uvádzať žiadne nepovolené zdravotné alebo výživové tvrdenia, ktoré neboli schválené Európskou komisiou alebo Európskym úradom pre bezpečnosť potravín. Zdravotné tvrdenie znamená výrok, ktorý naznačuje alebo vyvoláva dojem, že sa jedná o liečebné účinky na ľudský organizmus. Tento produkt je uvedený na trh v SR ako rastlinný výťažok a surovina na ďalšie spracovanie. Nemá schválené diagnostické ani liečivé účinky a nejedná sa o liek. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovajte v chlade, suchu a tme. Minimálna trvanlivosť je vyznačená na obale.

Zákazníci, ktorí zakúpili tento produkt, si tiež kúpili:

17 ďalších produktov v rovnakej kategórii: