Olej pre krásne nohy - 100ml Náhľad

Olej pre krásne nohy - 100ml

AR126198

Zloženie: Olej pre krásne nohy - 100ml
Zaradenie: Oleje

Na sklade

8,53 €

Detaily

Zloženie: Olej pre krásne nohy - 100ml
Zaradenie: Oleje

Olej pre krásne nohy pomôže v boji proti celulitíde a striám. Hydratuje pokožku, vytvára prirodzenú ochrannú bariéru (použite namiesto pleťovej vody po kúpaní). Spomaľuje proces starnutia pokožky, navyše posilňuje kapiláry a zlepšuje vzhľad pokožky.


OLEJ PRE KRÁSNE NOHY

Olej sa oplatí zaradiť do prírodnej starostlivosti. Obsahuje rastlinné bohatstvo:

Sladký mandľový olej
Makadamový olej
Šípkový olej
Vitamín E

AKCIA
Proti celulitíde
zlepšenie flexibility
Spevnenie
Modelovanie siluety
Olejovanie
výživné
Hydratačné
Upokojujúce

ZLOŽENIE
Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Rosa Canina Fruit Oil, prírodné zmiešané tokoferoly, Helianthus Annuus Seed Oil.

OLEJ – AKO POUŽÍVAŤ?
Olej je kozmetický základ. Môžete ho obohatiť o ďalšie prísady: éterické oleje, oleje a kombinovať s rastlinnými maslami. Na vonkajšie použitie.

Informácie k bylinám

Pre viac informácií o použití v tradičnej prírodnej medicíne Vás musíme odkázať na herbáre alebo na externé zdroje na Internete alebo v literatúre. Pred použitím sa poraďte s herbalistom. Podľa aktuálne platného nariadenia Európskej komisie č.1924 / 2006 nie je možné u produktov uvádzať žiadne nepovolené zdravotné alebo výživové tvrdenia, ktoré neboli schválené Európskou komisiou alebo Európskym úradom pre bezpečnosť potravín. Zdravotné tvrdenie znamená výrok, ktorý naznačuje alebo vyvoláva dojem, že sa jedná o liečebné účinky na ľudský organizmus. Tento produkt je uvedený na trh v SR ako rastlinný výťažok a surovina na ďalšie spracovanie. Nemá schválené diagnostické ani liečivé účinky a nejedná sa o liek. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovajte v chlade, suchu a tme. Minimálna trvanlivosť je vyznačená na obale.

1 ďalších produktov v rovnakej kategórii: