Quercetin with Bromelain - NOW Foods, 120cps Náhľad

Now Quercetin a Bromelain 120 kapsúl

AE733739030702

skladom

Pozor: Posledné kusy na sklade!

29,40 €

Detaily

NOW Quercetin & Bromelain

Zmes dvoch rastlinných výťažkov quercetinu a bromelainu pod taktovkou Now Foods. Quercetin (Kvercetín) je rastlinný flavonoly z flavonoidové skupiny polyfenolov. Je možné ho nájsť v celej rade druhov ovocia, zeleniny, listov alebo obilnín. Vyšší obsah quercetinu sa nachádza v červenej cibuli a keli kučeravej. Bromelain je enzým, ktorý sa prirodzene vyskytuje vo všetkých častiach čerstvého ananásu, ale najčastejšie býva získavaný zo šťavy tohto plodu. Bromelain má dlhú históriu využitia bylinkári a tradičnou medicínou.

  • Široko rozšírený rastlinný flavonoid quercetin
  • Enzým ananásovej šťavy používaný bylinkári Bromelaín
  • Vhodné pre vegetariánov i vegánov

Balenie 120 rastlinných kapsúl

Odporúčané dávkovanie 2 kapsule dvakrát denne 20 minút pred jedlom, alebo sa riaďte pokynmi kvalifikovaného lekára. Osoby s citlivejším trávením môžu kapsule užiť aj s jedlom.

Upozornenie

Neužívajte tento produkt, ak trpíte alergiou na ananás.

Ak trpíte ochorením (najmä obličiek), ste tehotná, dojčíte, snažíte sa otehotnieť, je vám menej ako 18 rokov alebo užívate lieky (najmä cyklosporín, lieky na krvný tlak a lieky proti zrážaniu krvi vrátane NSAID), poraďte sa pred užitím tohto lieku s lekárom.

Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Nie je náhradou pestrej stravy. Môže dochádzať k prirodzenej zmene farby produktu.

Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovávajte na suchom a chladnom mieste. Obal prosím recyklujte.

Zloženie velikost dávky: 2 kapsule 

Balenie obsahuje 60 dávok. 

Zloženie

Quercetín, bromelaín, ryžová múka, hypromelóza (celulózová kapsula), mikrokryštalická celulóza, stearan horečnatý (rastlinný zdroj) a oxid kremičitý. Bez citrusov.

Ďalšie zložky

Ryžová múka, celulózový prášok, stearan horečnatý (rastlinný) a silika. Kapsule tvorená celulózou.

Neobsahuje citrusy, kvasnice, pšenicu, lepok, mlieko, vajcia, ryby alebo morské plody, arašidy ani orechy.

Vyrobené v zariadení sa rešpektuje správnu výrobnú prax (GMP), ktoré spracováva ďalšie ingrediencie obsahujúce tieto alergén

Dávkovanie

Užívajte 2 kapsuly 20 minút pred jedlom, dvakrát denne. Osoby s citlivejším trávením môžu radšej užívať kapsuly s jedlom.

Tabuľka nutričných hodnôt

Nutričné hodnoty1 dávka (2 kapsuly)
Quercetin800 mg
Bromelain (2400 GDU/g)165 mg

Informácie k bylinám

Pre viac informácií o použití v tradičnej prírodnej medicíne Vás musíme odkázať na herbáre alebo na externé zdroje na Internete alebo v literatúre. Pred použitím sa poraďte s herbalistom. Podľa aktuálne platného nariadenia Európskej komisie č.1924 / 2006 nie je možné u produktov uvádzať žiadne nepovolené zdravotné alebo výživové tvrdenia, ktoré neboli schválené Európskou komisiou alebo Európskym úradom pre bezpečnosť potravín. Zdravotné tvrdenie znamená výrok, ktorý naznačuje alebo vyvoláva dojem, že sa jedná o liečebné účinky na ľudský organizmus. Tento produkt je uvedený na trh v SR ako rastlinný výťažok a surovina na ďalšie spracovanie. Nemá schválené diagnostické ani liečivé účinky a nejedná sa o liek. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovajte v chlade, suchu a tme. Minimálna trvanlivosť je vyznačená na obale.

Zákazníci, ktorí zakúpili tento produkt, si tiež kúpili:

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: