Neptune Krilový olej 500 mg - NOW Foods Náhľad

Neptune Krilový olej 500 mg - NOW Foods

AE733739016263

Neptune Krilový olej sú softgélové kapsuly s obsahom Neptune krilového oleja - NKO®. Nájdete v ňom omega-3 mastné kyseliny, napríklad kyselinu eikozapentaénovú a dokozahexaénovú. Okrem omega-3 v kapsulách prijmete aj fosfolipidy a astaxantín.

skladom

37,82 €

Detaily

Zloženie

Neptunový krillový olej, softgélová kapsula (hovädzia želatína, glycerín, voda).

Dávkovanie

Užívajte 2 softgélové kapsuly 1- až 3-krát denne s jedlom.

Tabuľka nutričných hodnôt

Nutričné hodnoty1 dávka (2 kapsuly)
Energetická hodnota10 kcal
Tuk1 g
Neptunový krilový olej (NKO®)1 g
Mastné kyseliny omega-3250 mg
Kyselina eikozapentaénová (EPA)135 mg
Kyselina dokosahexaenová (DHA)60 mg
Fosfolipidy450 mg
Esterifikovaný astaxantín360 µg

Upozornenie

Určené iba pre dospelých. Neprekračujte odporučané dávkovanie. Ak ste tehotná / dojčíte, užívate lieky alebo máte zdravotné ťažkosti, obráťte sa na svojho lekára. Uchovávajte mimo dosahu detí. Po otvorení skladujte na chladnom a suchom mieste. Obsahuje mäkkýše (kril).

Informácie k bylinám

Pre viac informácií o použití v tradičnej prírodnej medicíne Vás musíme odkázať na herbáre alebo na externé zdroje na Internete alebo v literatúre. Pred použitím sa poraďte s herbalistom. Podľa aktuálne platného nariadenia Európskej komisie č.1924 / 2006 nie je možné u produktov uvádzať žiadne nepovolené zdravotné alebo výživové tvrdenia, ktoré neboli schválené Európskou komisiou alebo Európskym úradom pre bezpečnosť potravín. Zdravotné tvrdenie znamená výrok, ktorý naznačuje alebo vyvoláva dojem, že sa jedná o liečebné účinky na ľudský organizmus. Tento produkt je uvedený na trh v SR ako rastlinný výťažok a surovina na ďalšie spracovanie. Nemá schválené diagnostické ani liečivé účinky a nejedná sa o liek. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovajte v chlade, suchu a tme. Minimálna trvanlivosť je vyznačená na obale.

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: