Lecitín 1200 mg - NOW Foods Náhľad

Lecitín 1200 mg - NOW Foods

AE733739022127

Lecitín 1200 mg je zdroj lecitínu zo sójových bôbov bez GMO vo forme softgelových kapsúl. Sójový lecitín je bohatý na cholín, ale aj vitamíny E a K. Jeho užívaním podporíte zdravie svojich kostí, metabolizmus homocysteínu a tukov, ako aj správne fungovanie pečene.

skladom

15,89 €

Detaily

Zloženie

Kapsula (hovädzia želatína, glycerín, voda) a sójový olej bez GMO.

Dávkovanie

Užívajte 3 kapsuly denne.

Tabuľka nutričných hodnôt

NUTRIČNÉ HODNOTY1 DÁVKA (3 KAPS)
Kalórie30 kcal
Tuky2,5 g
z toho nasýtené tuky1 g
z toho polynenasýtené tuky2 g
Sójový lecitín (bez GMO)3,6 g
z toho fosfatidylcholín500 mg

Upozornenie

Výživový doplnok. Výrobok nie je náhradou pestrej a vyváženej stravy. Skladujte v suchu pri teplote do 25°C. Chráňte pred mrazom a priamym slnečným žiarením. Nevhodné pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Skladujte mimo dosah malých detí. Výrobca neručí za škody vzniknuté nevhodným použitím alebo skladovaním. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku.

Informácie k bylinám

Pre viac informácií o použití v tradičnej prírodnej medicíne Vás musíme odkázať na herbáre alebo na externé zdroje na Internete alebo v literatúre. Pred použitím sa poraďte s herbalistom. Podľa aktuálne platného nariadenia Európskej komisie č.1924 / 2006 nie je možné u produktov uvádzať žiadne nepovolené zdravotné alebo výživové tvrdenia, ktoré neboli schválené Európskou komisiou alebo Európskym úradom pre bezpečnosť potravín. Zdravotné tvrdenie znamená výrok, ktorý naznačuje alebo vyvoláva dojem, že sa jedná o liečebné účinky na ľudský organizmus. Tento produkt je uvedený na trh v SR ako rastlinný výťažok a surovina na ďalšie spracovanie. Nemá schválené diagnostické ani liečivé účinky a nejedná sa o liek. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovajte v chlade, suchu a tme. Minimálna trvanlivosť je vyznačená na obale.

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: