Extrakt z hroznových jadierok - NOW Foods Náhľad

Extrakt z hroznových jadierok - NOW Foods

AE733739032744

Extrakt z hroznových jadierok je vysoko koncentrovaný výťažok z hroznových jadierok vo forme vegánskych kapsúl. Obsahuje až 90 % polyfenolov, vrátane oligomérnych proantokyanidínov (OPC), ktoré zachytávajú voľné radikály. Produkt je obohatený aj o výťažok z amly a prášok z rutínu.

Viac informácií

skladom

26,63 €

Detaily

Ochrana pred voľnými radikálmi
Cievne zdravie
Zdravá imunitná odpoveď
Non-GMO
Vegetariánska/vegánska
kóšer
NOW® Extrakt z hroznových jadierok je vysoko koncentrovaný extrakt s minimálne 90 % polyfenolov, vrátane oligomérnych proantokyanidínov (OPC), čo sú silné vo vode rozpustné zlúčeniny na zachytávanie voľných radikálov, ktoré sa nachádzajú v hroznových jadierkach. Rastúci počet výskumov naznačuje, že OPC z hroznových semien môžu pomôcť pri podpore zdravia ciev, kostí, obličiek, mozgu a iných tkanív podporou zdravej, vyváženej imunitnej odpovede na oxidačný a metabolický stres. Tento extra silný produkt má viac ako štvornásobok extraktu z hroznových jadierok (250 mg na kapsulu) ako v našom bežnom silnom produkte (60 mg na kapsulu).

Ingrediencie
Nádoba: 90 vegetariánskych kapsúl
Veľkosť porcie: 1 kapsula
Počet porcií na nádobu: 90
Forma: Vegetariánska kapsula


Ostatné ingrediencie
Extrakt z hroznových jadierok (Vitis vinifera) (min. 90 % celkových polyfenolov), Amla Extract (Ovocie) (Phyllanthus emblica), Rutínový prášok (Sophora japonica) (Púčik kvetov), Hypromelóza (celulózová kapsula), Oxid kremičitý a Kyselina stearová (rastlinná zdroj). Nevyrába sa z kvasníc, pšenice, lepku, sóje, mlieka, vajec, rýb, mäkkýšov alebo orechov. Vyrobené v zariadení GMP, ktoré spracováva iné zložky obsahujúce tieto alergény.

Zloženie

Výťažok z hroznových jadierok (Vitis vinifera) (min. 90% celkových polyfenolov), výťažok z amly (ovocie) (Phyllanthus emblica), prášok rutínu (Sophora japonica) (kvet).

Ďalšie zložky

Hypromelóza (celulózová kapsula), oxid kremičitý a kyselina steárová (rastlinný zdroj).

Dávkovanie

Užívajte 1 kapsulu 1- až 2-krát denne s jedlom.

Tabuľka nutričných hodnôt

Nutričné hodnoty 1 kaps.
Výťažok z hroznových jadierok (Vitis vinifera) (min. 90% celkových polyfenolov)
250 mg

Informácie k bylinám

Pre viac informácií o použití v tradičnej prírodnej medicíne Vás musíme odkázať na herbáre alebo na externé zdroje na Internete alebo v literatúre. Pred použitím sa poraďte s herbalistom. Podľa aktuálne platného nariadenia Európskej komisie č.1924 / 2006 nie je možné u produktov uvádzať žiadne nepovolené zdravotné alebo výživové tvrdenia, ktoré neboli schválené Európskou komisiou alebo Európskym úradom pre bezpečnosť potravín. Zdravotné tvrdenie znamená výrok, ktorý naznačuje alebo vyvoláva dojem, že sa jedná o liečebné účinky na ľudský organizmus. Tento produkt je uvedený na trh v SR ako rastlinný výťažok a surovina na ďalšie spracovanie. Nemá schválené diagnostické ani liečivé účinky a nejedná sa o liek. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovajte v chlade, suchu a tme. Minimálna trvanlivosť je vyznačená na obale.

Zákazníci, ktorí zakúpili tento produkt, si tiež kúpili:

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: