Valeriána lekárska extrakt - NOW Foods Náhľad

Valeriána lekárska extrakt - NOW Foods

AE733739049704

Valeriána lekárska extrakt vo forme kvapiek s obsahom upokojujúceho výťažku z koreňa Valeriány. Ide o bylinu, ktorá sa už stáročia používa v medicíne ako prírodné tonikum na relaxáciu a problémy so spánkom. Výťažok je vhodný aj pre vegetariánov a vegánov.

skladom

9,75 €

Detaily

Zloženie

Výťažok z koreňa Valeriány (Valeriana officinalis).

Ďalšie zložky

Voda, rastlinný glycerín a obilný alkohol (20%).

Dávkovanie

Pridajte pred spaním 1 až 2 kvapky do čaju alebo vody.

Tabuľka nutričných hodnôt

Nutričné hodnoty2 kvapky
Výťažok z koreňa Valeriány (Valeriana officinalis)1,6 ml

Upozornenie

Určené iba pre dospelých. Tento produkt môže spôsobiť ospalosť. Po užití neriaďte vozidlá ani ťažké stroje. Ak ste tehotná, dojčíte, užívate lieky alebo máte zdravotné ťažkosti, obráťte sa pred užívaním produktu na svojho lekára. Uchovávajte mimo dosahu detí. Po otvorení skladujte na chladnom, suchom a tmavom mieste.

Informácie k bylinám

Pre viac informácií o použití v tradičnej prírodnej medicíne Vás musíme odkázať na herbáre alebo na externé zdroje na Internete alebo v literatúre. Pred použitím sa poraďte s herbalistom. Podľa aktuálne platného nariadenia Európskej komisie č.1924 / 2006 nie je možné u produktov uvádzať žiadne nepovolené zdravotné alebo výživové tvrdenia, ktoré neboli schválené Európskou komisiou alebo Európskym úradom pre bezpečnosť potravín. Zdravotné tvrdenie znamená výrok, ktorý naznačuje alebo vyvoláva dojem, že sa jedná o liečebné účinky na ľudský organizmus. Tento produkt je uvedený na trh v SR ako rastlinný výťažok a surovina na ďalšie spracovanie. Nemá schválené diagnostické ani liečivé účinky a nejedná sa o liek. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovajte v chlade, suchu a tme. Minimálna trvanlivosť je vyznačená na obale.

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: