L-Karnitín 1000 mg - NOW Foods, 50tbl Náhľad

L-Karnitín 1000 mg - NOW Foods, 50tbl

AE733739000675

L-Karnitín je spaľovač tukov vo forme tabliet s obsahom 1000 mg l-karnitínu. Ide o látku, ktorá sa prirodzene vyskytuje v ľudskom tele, ale aj v potravinách živočíšneho pôvodu. Športovci ho už dlho používajú pri chudnutí, pretože zohráva dôležitú úlohu pri prenose mastných kyselín do mitochondrií.

Viac detailov

skladom

28,18 €

Detaily

Zloženie

Celulóza, kyselina stearová (rastlinný zdroj), stearan horečnatý (rastlinný zdroj), oxid kremičitý a vegetariánsky povlak.

Dávkovanie

Užívajte 1 tabletu 1 - 2-krát denne.

Tabuľka nutričných hodnôt

Nutričné hodnoty1 dávka (1 tableta)
L-karnitín (Carnipure™)1 g (1000 mg)

Informácie k bylinám

Pre viac informácií o použití v tradičnej prírodnej medicíne Vás musíme odkázať na herbáre alebo na externé zdroje na Internete alebo v literatúre. Pred použitím sa poraďte s herbalistom. Podľa aktuálne platného nariadenia Európskej komisie č.1924 / 2006 nie je možné u produktov uvádzať žiadne nepovolené zdravotné alebo výživové tvrdenia, ktoré neboli schválené Európskou komisiou alebo Európskym úradom pre bezpečnosť potravín. Zdravotné tvrdenie znamená výrok, ktorý naznačuje alebo vyvoláva dojem, že sa jedná o liečebné účinky na ľudský organizmus. Tento produkt je uvedený na trh v SR ako rastlinný výťažok a surovina na ďalšie spracovanie. Nemá schválené diagnostické ani liečivé účinky a nejedná sa o liek. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovajte v chlade, suchu a tme. Minimálna trvanlivosť je vyznačená na obale.

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: