Omán pravý tinktúra - Inula helenium 1:1 50 ml Náhľad

Omán pravý tinktúra - Inula helenium 1:1 50 ml

AR120241

Zloženie: Omán pravý tinktúra - Inula helenium 1:1 50 ml
Zaradenie: Výťažky

Na sklade

9,82 €

Detaily

Zloženie: Omán pravý tinktúra - Inula helenium 1:1 50 ml
Zaradenie: Výťažky

Oman veľký (Inula helenium, angl. Elecampane) je vysoká rastlina s intenzívne žltými kvetmi, prirodzene sa vyskytujúca v Európe a Ázii. Jeho latinský druhový názov helenium pochádza z príslovia, že prvý Omán na svete vyrástol tam, kde padali slzy Heleny Trojanskej. Koreň ománu sa v tradičnej medicíne používa už tisícročia – používali ho už starí Rimania a Gréci a prvé záznamy o ňom urobil Theophrastus, ktorý extrakty z Ománu odporúčal na uštipnutie zmijami, pavúkmi a inými jedovatými tvormi.

AKCIA
Tinktúra z koreňa omanu je nenahraditeľnou podporou pre dýchací a imunitný systém. Utišuje kašeľ riedením pľúcneho sekrétu a pomáha pri jeho vykašliavaní. Okrem toho dezinfikuje dýchacie cesty, pomáha ich zbaviť sa baktérií a vírusov.
Podporuje činnosť tráviaceho traktu – povzbudzuje trávenie, znižuje kŕče a čistí ho od prípadných „votrelcov“.
Pri vonkajšej aplikácii čistí pokožku od mikróbov a parazitov.
Odpudzuje blchy, roztoče, vši, komáre, čierne muchy a ploštice.

ZLOŽENIE
Inula helenium Tinktúra 1:1, koreň Oman (Inula helenium), certifikovaný etylalkohol, čistená voda. Obsah etanolu v tinktúre: 35 %.

AKO POUŽIŤ
1-2 porcie kvapkadla až trikrát denne. Zrieďte v troche vody alebo užite sublingválne. Jedna porcia kvapkadla je približne 0,5 ml.
Odporúčaná denná dávka sú 3 ml extraktu.
Neprekračujte odporúčanú dennú dávku.
Tento produkt obsahuje cca 300 mg alkoholu na porciu, čo zodpovedá 7,6 ml piva alebo 3,0 ml vína.
Výživové doplnky nie sú náhradou pestrej stravy a zdravého životného štýlu.
Skladujte v uzavretej nádobe pri izbovej teplote, mimo dosahu malých detí.
Chráňte pred svetlom a vlhkosťou. Sediment je prirodzený jav.

KONTRAINDIKÁCIE
Tehotenstvo, dojčenie, precitlivenosť na rastlinu. Nepodávajte deťom do 6 rokov.

Informácie k bylinám

Pre viac informácií o použití v tradičnej prírodnej medicíne Vás musíme odkázať na herbáre alebo na externé zdroje na Internete alebo v literatúre. Pred použitím sa poraďte s herbalistom. Podľa aktuálne platného nariadenia Európskej komisie č.1924 / 2006 nie je možné u produktov uvádzať žiadne nepovolené zdravotné alebo výživové tvrdenia, ktoré neboli schválené Európskou komisiou alebo Európskym úradom pre bezpečnosť potravín. Zdravotné tvrdenie znamená výrok, ktorý naznačuje alebo vyvoláva dojem, že sa jedná o liečebné účinky na ľudský organizmus. Tento produkt je uvedený na trh v SR ako rastlinný výťažok a surovina na ďalšie spracovanie. Nemá schválené diagnostické ani liečivé účinky a nejedná sa o liek. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovajte v chlade, suchu a tme. Minimálna trvanlivosť je vyznačená na obale.

Zákazníci, ktorí zakúpili tento produkt, si tiež kúpili:

15 ďalších produktov v rovnakej kategórii: