Slnečnicový olej lisovaný a studena RAPUNZEL 500ml Náhľad

Slnečnicový olej lisovaný a studena RAPUNZEL 500ml

BL9180

Za studena lisovaný slunečnicový olej se získává lisováním semínek slunečnice bez použití tepla a organických rozpouštědel

Tento produkt už nie je dostupný

4,13 €

Detaily

Za studena lisovaný slunečnicový olej se získává lisováním semínek slunečnice bez použití tepla a organických rozpouštědel. Olej neprochází žádnou rafinací a má výraznou slunečnicovou chuť a vůni. Náš olej je lisován ze semínek vypěstovaných v Německu podle zásad kontrolovaného ekologického zemědělství. Kvalita použitých semínek je velmi důležitá, protože rozhodujícím způsobem ovlivňuje kvalitu samotného oleje. Typická chuť a vůně za studena lisovaného slunečnicového oleje vynikne v těžších salátech s obilninami či luštěninami a vařených zeleninových jídlech. Hodí se i ke sladkým pokrmům, nepřekonatelný je s bramborami na loupačku. Olej je výborný ve studené kuchyni a je vhodný i k dušení s vodou a vaření. Nikdy na něm nesmažte!

OBJEM: 500 ml
KRAJINA PÔVODU: Německo
UPOZORNENIE PRE ALERGIKOV: Výrobek neobsahuje stopy alergenů.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:

Energetická hodnota3700 kJ/900 kcal
Tuky100 g
z toho nasýtené mastné kyseliny11,1 g
z toho mononenasycené mastné kyseliny25,8 g
z toho polynenasycené mastné kyseliny63,1 g
kyselina linolová (omega 6)62,7 g
Sacharidy0 g
z toho cukry0 g
Vláknina0 g
Bielkoviny0 g
Soľ0 g
Vitamin E59 mg (492 % DDD)

DDD - denní doporučená dávka neboli referenční hodnota příjmu

Informácie k bylinám

Pre viac informácií o použití v tradičnej prírodnej medicíne Vás musíme odkázať na herbáre alebo na externé zdroje na Internete alebo v literatúre. Pred použitím sa poraďte s herbalistom. Podľa aktuálne platného nariadenia Európskej komisie č.1924 / 2006 nie je možné u produktov uvádzať žiadne nepovolené zdravotné alebo výživové tvrdenia, ktoré neboli schválené Európskou komisiou alebo Európskym úradom pre bezpečnosť potravín. Zdravotné tvrdenie znamená výrok, ktorý naznačuje alebo vyvoláva dojem, že sa jedná o liečebné účinky na ľudský organizmus. Tento produkt je uvedený na trh v SR ako rastlinný výťažok a surovina na ďalšie spracovanie. Nemá schválené diagnostické ani liečivé účinky a nejedná sa o liek. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovajte v chlade, suchu a tme. Minimálna trvanlivosť je vyznačená na obale.

22 ďalších produktov v rovnakej kategórii: