Olivový olej extra panenský ECOATO 3 l Náhľad

Olivový olej extra panenský ECOATO 3 l

BL9132

Extra panenský olivový olej značky ECOATO je lisovaný za studena z ručně sbíraných oliv vypěstovaných drobnými farmáři, členy sdružení COATO

Tento produkt už nie je dostupný

36,60 €

Detaily

Extra panenský olivový olej značky ECOATO je lisovaný za studena z ručně sbíraných oliv vypěstovaných drobnými farmáři, členy sdružení COATO. Tento olej má zlatavou barvu a výraznou typickou chuť a vůni. Je vynikající na saláty a do pokrmů středomořské kuchyně. Můžeme na něm i krátce smažit (např. zeleninu při přípravě omáčky na těstoviny). Olivový olej vyniká vysokým obsahem mononenasycených mastných kyselin. Vedle nich obsahuje olivový olej i vitamin E.

OBJEM: 3 l
KRAJINA PÔVODU: Španělsko
POUŽITIE: Doporučujeme používat tento vysoce kvalitní olej ve studené kuchyni do salátů, pomazánek a zálivek a pro dochucení polévek a pokrmů na konci vaření. Vhodný je však i na smažení.
TIP: Vynikající ochucený olej získáme opatrným zahřátím olivového oleje a přidáním pálivých papriček nebo čerstvého koření. Necháme několik dní louhovat a používáme k dochucení pokrmů.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:

Energetická hodnota3700 kJ/900 kcal
Tuky100 g
z toho nasýtené mastné kyseliny14,4 g
z toho mononenasycené mastné kyseliny75,7 g
z toho polynenasycené mastné kyseliny9,9 g
Sacharidy0 g
z toho cukry0 g
Vláknina0 g
Bielkoviny0 g
Soľ0 g
Vitamin E13,1 mg (109 % RHP)

RHP - referenční hodnota příjmu (dříve označována jako doporučená denní dávka)

Informácie k bylinám

Pre viac informácií o použití v tradičnej prírodnej medicíne Vás musíme odkázať na herbáre alebo na externé zdroje na Internete alebo v literatúre. Pred použitím sa poraďte s herbalistom. Podľa aktuálne platného nariadenia Európskej komisie č.1924 / 2006 nie je možné u produktov uvádzať žiadne nepovolené zdravotné alebo výživové tvrdenia, ktoré neboli schválené Európskou komisiou alebo Európskym úradom pre bezpečnosť potravín. Zdravotné tvrdenie znamená výrok, ktorý naznačuje alebo vyvoláva dojem, že sa jedná o liečebné účinky na ľudský organizmus. Tento produkt je uvedený na trh v SR ako rastlinný výťažok a surovina na ďalšie spracovanie. Nemá schválené diagnostické ani liečivé účinky a nejedná sa o liek. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovajte v chlade, suchu a tme. Minimálna trvanlivosť je vyznačená na obale.

22 ďalších produktov v rovnakej kategórii: