IsoLyn® Isotonic drink 800g - citrón Náhľad

IsoLyn® Isotonic drink 800g - citrón

AX106-1

~~Potravina určená pre zvláštnu výživu

skladom

14,60 €

Detaily

~~Potravina určená pre zvláštnu výživu. Vhodné pre športovcov. So sladidlami a s príchuťou.

Instantný prášok na prípravu iontového izotonického nápoja.

 

IsoLyn ™ Isotonic je iónový (minerálový) izotonický produkt, patriaci a zodpovedajúci nárokom a potrebám všetkých vrcholových, výkonnostných aj rekreačných športovcov pre dodržiavanie správneho pitného režimu. IsoLyn ™ Isotonic dodáva športom namáhanému telu chýbajúce tekutiny. Zabraňuje dehydratácii organizmu aj iónovej nerovnováhe zapríčinené potením pri športovom výkone a tým napomáha stabilizácii hladiny krvného cukru.

IsoLyn ™ Isotonic

- Dodáva energiu pri výkone

- Dopĺňa optimálny pomer iónov (minerálov)

- Napomáha regulovať v tele hladinu krvného cukru

- Napomáha predchádzať svalovým kŕčom pri a po výkone

- Príjemne energizujúci a svieže príchute

Zloženie pre 40 g / 100 g: dextróza, maltodextrín, isomaltulóza (Palatinose®), regulátor kyslosti: kyselina citrónová; citrát horečnatý (Horčík 48 mg - 12,8% * / 120 mg - 32% *), hydrogénfosforečnan vápenatý (Vápnik 92 mg - 12% * / 230 mg - 28,7% *), hydrogénfosforečnan sodný (Sodík 64 mg / 160 mg), hydrogénfosforečnan draselný (Fosfor 204 mg - 29% * / 510 mg - 72,8% *), aróma, farbivá: (fruit punch - extrakt z červenej repy; pomaranč - kurkumín a extrakt z červenej repy; citrón - kurkumín) , sladidlá: sukralóza (Splenda ®), acesulfam K; látka protihrudkujúca: oxid kremičitý * RPH - Referenčné Hodnota Príjmu

Odporúčané dávkovanie:

1 / pre izotonický nápoj rozmiešajte 1 odmerku (40 g prášku) v 500 ml vody. Osmolalita takto pripraveného nápoja: 285-305 mOsm / 1000ml

2 / pre hypotonický nápoj rozmiešajte 1 odmerku (40 g prášku) v 750 ml vody.

Priemerné nutričné ​​hodnoty v 100 g

Energetická hodnota: 380 kcal / 1615 kJ

Bielkoviny 0 g

Sacharidy 94 g

z toho cukry 64 g

Tuky 0 g

z toho nasýtené 0 g

Soľ <0,5

Upozornenie: Nevhodné pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Prípravok nie je určený na použitie ako náhrada pestrej stravy. Uchovávajte mimo dosahu detí. Skladujte v suchu pri teplote do 25oC, chráňte pred priamym slnečným žiarením a pred mrazom. Výrobca neručí za škody vzniknuté nevhodným použitím alebo skladovaním. Produkt bol vyrobený v závode, ktorý spracováva suroviny z mlieka, vajec, sóje a kôrovcov. Minimálna trvanlivosť a číslo šarže: uvedené na obale.

Informácie k bylinám

Pre viac informácií o použití v tradičnej prírodnej medicíne Vás musíme odkázať na herbáre alebo na externé zdroje na Internete alebo v literatúre. Pred použitím sa poraďte s herbalistom. Podľa aktuálne platného nariadenia Európskej komisie č.1924 / 2006 nie je možné u produktov uvádzať žiadne nepovolené zdravotné alebo výživové tvrdenia, ktoré neboli schválené Európskou komisiou alebo Európskym úradom pre bezpečnosť potravín. Zdravotné tvrdenie znamená výrok, ktorý naznačuje alebo vyvoláva dojem, že sa jedná o liečebné účinky na ľudský organizmus. Tento produkt je uvedený na trh v SR ako rastlinný výťažok a surovina na ďalšie spracovanie. Nemá schválené diagnostické ani liečivé účinky a nejedná sa o liek. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovajte v chlade, suchu a tme. Minimálna trvanlivosť je vyznačená na obale.

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: