GlycoDeX® PURE 1000g. - natural Náhľad

GlycoDeX® PURE 1000g. - natural

AX256-1

Amix ™ GlycoDeX® PURE je doplnok stravy pre športovcov, ktorí sú v intenzívnom a dlhodobom tréningu

skladom

31,31 €

Detaily

Amix ™ GlycoDeX® PURE je doplnok stravy pre športovcov, ktorí sú v intenzívnom a dlhodobom tréningu.

Sacharidy prispievajú k obnove normálnej svalovej funkcie (kontrakcie) po vysoko intenzívnom a dlhodobom telesnom cvičení vedúce k únave svalov a vyčerpanie zásob glykogénu v kostrovom svale.

Priaznivého účinku sa dosiahne pri konzumácii sacharidov zo všetkých zdrojov v celkovom množstve 4 g na kg telesnej hmotnosti, pričom príjem v dávkach začína počas prvých 4 hodín po intenzívnom a dlhodobom cvičení zahŕňajúce svalovú únavu a vyčerpanie zásob glykogénu v kostrových svaloch a uzavretie 6 hodín po cvičenie.

Odporúčané dávkovanie: Denne zmiešajte 1 odmerku (30 g) s 250 ml vody alebo s iným vašim obľúbeným nápojom. Pripravený nápoj konzumujte pred, počas alebo po tréningu.

Zloženie: vysoko rozvetvený cyklický dextrín Cluster Dextrin®

Upozornenie na alergény: Môže obsahovať stopy mlieka, vajec, sóje, lepku, kôrovcov, orechov a arašidov.

Upozornenie: Nevhodné pre deti, tehotné a dojčiace ženy a ľudí, ktorí majú nejaký zdravotný problém, by sa mali vždy pred použitím doplnku stravy poradiť s lekárom. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Liek nie je určený na použitie ako náhrada pestrej stravy. Uchovávajte mimo dosahu detí. Skladujte v suchu pri teplote do 25oC, chráňte pred priamym slnečným žiarením a pred mrazom. Výrobca neručí za škody vzniknuté nevhodným použitím alebo skladovaním.

Minimálna trvanlivosť a číslo šarže: uvedené na obale.


Priemerné výživové hodnoty:
  

Veľkosť dávky: 1 odmerka (30 g)
 
Priemerné výživové hodnoty v 100 g:
 

Energetická hodnota 1600 kJ / 376 kcal
 

Tuky 0 g
 
     Z toho nasýtené 0 g
 

Sacharidy 97 g
 

     Z toho cukry 0g
 

Bielkoviny 0 g
 
Soľ 0 g

Informácie k bylinám

Pre viac informácií o použití v tradičnej prírodnej medicíne Vás musíme odkázať na herbáre alebo na externé zdroje na Internete alebo v literatúre. Pred použitím sa poraďte s herbalistom. Podľa aktuálne platného nariadenia Európskej komisie č.1924 / 2006 nie je možné u produktov uvádzať žiadne nepovolené zdravotné alebo výživové tvrdenia, ktoré neboli schválené Európskou komisiou alebo Európskym úradom pre bezpečnosť potravín. Zdravotné tvrdenie znamená výrok, ktorý naznačuje alebo vyvoláva dojem, že sa jedná o liečebné účinky na ľudský organizmus. Tento produkt je uvedený na trh v SR ako rastlinný výťažok a surovina na ďalšie spracovanie. Nemá schválené diagnostické ani liečivé účinky a nejedná sa o liek. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovajte v chlade, suchu a tme. Minimálna trvanlivosť je vyznačená na obale.

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: