IsoGEL® Energy Shock 70ml - citrón-limetka Náhľad

IsoGEL® Energy Shock 70ml - citrón-limetka

AX104-1

Energetický gél vyrobený z mimoriadne koncentrovaného komplexu kvalitných sacharidov s prevahou rýchlych cukrov as kofeínom

Na sklade

5,84 €

Detaily

Energetický gél vyrobený z mimoriadne koncentrovaného komplexu kvalitných sacharidov s prevahou rýchlych cukrov as kofeínom.

Zloženie pre 70 ml: čistená voda, dextróza, isomaltulóza (Palatinose®), maltodextrín, stabilizátor: karboxymetylcelulóza a xantánová guma, taurín 1000 mg, L-glycín 1000 mg, citran horečnatý (75 mg horčíka - 20% *), L-karnitín bázy 500 mg, Inosin 300 mg, regulátory kyslosti: kyselina citrónová, kyselina jablčná; aróma, chlorid sodný (sodík 150 mg), beta-alanín (CarnoSyn ®) 100 mg, kofeín 100 mg, konzervačné látky: sorban draselný a benzoan sodný, sladidlá: sukralóza, acesulfam-K, farbivo: (príchuť citrón-limetka: tartrazín ; príchuť guarana: karamel; príchuť pomaranč: karotén a beta-apo-8-karotenal; príchuť čerešňa: Azorubín). * RHP - Referenčná hodnota príjmu

Odporúčané dávkovanie: Odporúčaná denná dávka je 1 gél. Pre doplnenie energie prijmite 1 gél (70ml) pred alebo počas výkonu. Nezabúdajte dodržiavať pitný režim.

Priemerné výživové hodnoty v 100 ml v 70 ml

Energia 210 kcal / 894 kJ 147 kcal / 626 kJ

Bielkoviny 3,5 g 2,5 g

Sacharidy 48 g 34 g

z toho cukry 43 g 30 g

Tuky <0,7 g <0,5 g

z toho nasýtené <0,2 g <0,2 g

Soľ <0,6 g <0,4 g

Upozornenie: Nevhodné pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Prípravok nie je určený na použitie ako náhrada pestrej stravy. Uchovávajte mimo dosahu detí. Skladujte v suchu pri teplote do 25oC, chráňte pred priamym slnečným žiarením a pred mrazom. Výrobca neručí za škody vzniknuté nevhodným použitím alebo skladovaním. Produkt bol vyrobený v závode, ktorý spracováva suroviny z mlieka, vajec, sóje a kôrovcov. Tartrazín môže nepriaznivo ovplyvňovať činnosť a pozornosť detí.

Informácie k bylinám

Pre viac informácií o použití v tradičnej prírodnej medicíne Vás musíme odkázať na herbáre alebo na externé zdroje na Internete alebo v literatúre. Pred použitím sa poraďte s herbalistom. Podľa aktuálne platného nariadenia Európskej komisie č.1924 / 2006 nie je možné u produktov uvádzať žiadne nepovolené zdravotné alebo výživové tvrdenia, ktoré neboli schválené Európskou komisiou alebo Európskym úradom pre bezpečnosť potravín. Zdravotné tvrdenie znamená výrok, ktorý naznačuje alebo vyvoláva dojem, že sa jedná o liečebné účinky na ľudský organizmus. Tento produkt je uvedený na trh v SR ako rastlinný výťažok a surovina na ďalšie spracovanie. Nemá schválené diagnostické ani liečivé účinky a nejedná sa o liek. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovajte v chlade, suchu a tme. Minimálna trvanlivosť je vyznačená na obale.

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: