RecoveryMax® 575g - pomaranč Náhľad

RecoveryMax® 575g - pomaranč

AX161-1

Špeciálne vytvorený produkt pre čo najrýchlejšie zotavenie po ťažkom fyzickom výkone

skladom

32,35 €

Detaily

Špeciálne vytvorený produkt pre čo najrýchlejšie zotavenie po ťažkom fyzickom výkone. Obsahuje vyváženú zmes najdôležitejších aminokyselín, minerálov a ďalších účinných látok.

Už v prvej hodine po výkone vaše svaly hľadajú čo najkvalitnejší zdroj výživných látok, ktoré sú podmienkou kvalitnej regenerácie. Pre maximálne efektívnu regeneráciu je vhodný prípravok Recovery Max kombinovať s niektorým z radu proteínových a sacharidových prípravkov Amix™.

Zloženie v 1 dávke (11,5 g): L-Glutamín 5000mg, L-Leucín 2500mg, L-Izoleucín 1250mg, L-Valin 1250mg, L-citrulín Malát 250mg, Beta-Alanín (CarnoSyn®) 250mg, hydrogénfosforečnan vápenatý, kyselina citrónová , jedlá sóda, hydrogénfosforečnan draselný, hydrogénfosforečnan sodný, farbivá: (fruit punch - extrakt z červenej repy, pomaranč - kurkumín a extrakt z červenej repy), aróma, Sacharóza (Splenda®), acesulfam K, Oxid kremičitý, Pyridoxín HCL

Vápnik 57mg (7,5% ODD*), Draslík 36mg, Fosfor 99mg (12,5% ODD*), Sodík 45 mg, Vitamín B6 2mg (100%) *ODD - Odporúčaná denná dávka

Odporúčané dávkovanie: 1 / 2 odmerky (11,5 g) zrieďte v 200-300ml vody. Užívajte ihneď po skončení fyzického výkonu.

Upozornenie: Nevhodné pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Nie je náhrada pestrej stravy. Uchovávajte mimo dosahu detí. Skladujte v suchu pri teplote do 25 ° C, chráňte pred priamym slnečným žiarením a pred mrazom. Výrobca neručí za škody vzniknuté nevhodným použitím alebo skladovaním. Potravina určená pre zvláštnu výživu. Vhodné pre športovcov a osoby pri zvýšenom telesnom výkone, s príchuťou a sladidlom.

Informácie k bylinám

Pre viac informácií o použití v tradičnej prírodnej medicíne Vás musíme odkázať na herbáre alebo na externé zdroje na Internete alebo v literatúre. Pred použitím sa poraďte s herbalistom. Podľa aktuálne platného nariadenia Európskej komisie č.1924 / 2006 nie je možné u produktov uvádzať žiadne nepovolené zdravotné alebo výživové tvrdenia, ktoré neboli schválené Európskou komisiou alebo Európskym úradom pre bezpečnosť potravín. Zdravotné tvrdenie znamená výrok, ktorý naznačuje alebo vyvoláva dojem, že sa jedná o liečebné účinky na ľudský organizmus. Tento produkt je uvedený na trh v SR ako rastlinný výťažok a surovina na ďalšie spracovanie. Nemá schválené diagnostické ani liečivé účinky a nejedná sa o liek. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovajte v chlade, suchu a tme. Minimálna trvanlivosť je vyznačená na obale.

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: