BCAA Micro Instant Juice 400g+100g - grep Náhľad

BCAA Micro Instant Juice 400g+100g - grep

AX56-4

Amix ™ BCAA Micro Instant Juice je vysoko koncentrovaná forma BCAA, špeciálne vyrobená pre prípravu dokonale rozpustného, chutného a osviežujúceho nápoja

Na sklade

31,31 €

Detaily

Amix ™ BCAA Micro Instant Juice je vysoko koncentrovaná forma BCAA, špeciálne vyrobená pre prípravu dokonale rozpustného, chutného a osviežujúceho nápoja.

BCAA Micro Instant Juice je zdroj vysoko kvalitných super-mikronizovaných instantných aminokyselín s rozvetveným reťazcom (BCAA) v pomere 2: 1: 1.

Aminokyseliny BCAA sú stavebnými kameňmi bielkovín, ktoré prispieva k rastu a udržanie svalovej hmoty. Kombinácia týchto esenciálnych aminokyselín (L-leucín, L-izoleucín, L-valín) tvorí cca. 33% celkových svalových bielkovín.

Minimálna trvanlivosť a číslo šarže: uvedené na obale.

Tip na predtréninkový kokteil: Namiešajte si BCAA Micro Instant spolu s odmerkou CellZoom HardCore Activator

Odporúčané dávkovanie: Zmiešajte 1 odmerku (5 g) s 250 ml vody a vypite ihneď po fyzickej aktivite. Pre zmenu chuti a sladkosti nápoje môžete upraviť množstvo vody použitej na prípravu. Pripravený nápoj je určený k okamžitej konzumácii. Maximálna denná dávka je 10 g.

Zloženie: instantizovaný L-Leucín, instantizovaný L-Izoleucín, instantizovaný L-Valín, regulátory kyslosti: kyselina citrónová, kyselina jablčná, citran sodný; zahusťovadlo: xantanová guma; aróma, sladidlá: sukralóza, acesulfam-K; látky protihrudkujúce oxid kremičitý; emulgátor: sójový lecitín; farbivá: (príchuť ananás: kurkumín, príchuť citrón-limetka: kurkumín, príchuť fruit punch: extrakt z červenej repy, príchuť pomaranč: kurkumín a extrakt z červenej repy, príchuť zelené jablko: tartrazín a patentová modrá V; chuť grepová limonáda: extrakt z červenej repy a kurkumín; príchuť višňa: extrakt z červenej repy, príchuť vodný melón: chlorofyl; príchuť malinová limonáda: extrakt z červenej repy; príchuť lesné plody: extrakt z červenej repy); pyridoxín HCl (vitamín B6)

Upozornenie na alergény: Produkt môže obsahovať stopy mlieka, vajec, lepku, kôrovcov, orieškov a arašidov.

Upozornenie: Nevhodné pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Prípravok nie je určený na použitie ako náhrada pestrej stravy. Uchovávajte mimo dosahu detí. Skladujte v suchu pri teplote do 25oC, chráňte pred priamym slnečným žiarením a pred mrazom. Výrobca neručí za škody vzniknuté nevhodným použitím alebo skladovaním. Tartrazín môže ovplyvňovať činnosť a pozornosť detí.

Priemerné výživové hodnoty
  v 5g ve 100 g
Energetická hodnota: 65 kJ/15,3 kcal 1300,1 kJ/306,2 kcal
Tuky ˂ 0,05 g ˂ 1 g
Nasýtené 0 g ˂ 0,5 g
Sacharidy 0,3 g 6,1 g
Cukry ˂ 0,05 g ˂ 1 g
Bielkoviny 3,4 g 68,2 g
Soľ ˂ 0,05 g ˂ 1 g
     
Aktívne látky: v 5 g ve 100 g
BCAA 3500 mg 70 g
Instantizovaný L-Leucin 1750 mg 35 g
Instantizovaný L-Isoleucin 875 mg 17,5 g
Instantizovaný L-Valin 875 mg 17,5 g
Vitamín B6 1,25 mg ( 89,3 %*) 25 mg
*RHP – Referenčná hodnota príjmu 

Informácie k bylinám

Pre viac informácií o použití v tradičnej prírodnej medicíne Vás musíme odkázať na herbáre alebo na externé zdroje na Internete alebo v literatúre. Pred použitím sa poraďte s herbalistom. Podľa aktuálne platného nariadenia Európskej komisie č.1924 / 2006 nie je možné u produktov uvádzať žiadne nepovolené zdravotné alebo výživové tvrdenia, ktoré neboli schválené Európskou komisiou alebo Európskym úradom pre bezpečnosť potravín. Zdravotné tvrdenie znamená výrok, ktorý naznačuje alebo vyvoláva dojem, že sa jedná o liečebné účinky na ľudský organizmus. Tento produkt je uvedený na trh v SR ako rastlinný výťažok a surovina na ďalšie spracovanie. Nemá schválené diagnostické ani liečivé účinky a nejedná sa o liek. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovajte v chlade, suchu a tme. Minimálna trvanlivosť je vyznačená na obale.

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: