BCAA new Generation 500ml. - fruit punch Náhľad

BCAA new Generation 500ml. - fruit punch

AX29-1

AMIX ™ BCAA New Generation je vysoko účinný produkt s vysokým obsahom aminokyselín BCAA vo voľnej forme, doplnený o L-Citrulyn malát, Taurín, Beta-Alanín (CarnoSyn ®) a DMG

Na sklade

13,56 €

Detaily

AMIX ™ BCAA New Generation je vysoko účinný produkt s vysokým obsahom aminokyselín BCAA vo voľnej forme, doplnený o L-Citrulyn malát, Taurín, Beta-Alanín (CarnoSyn ®) a DMG. Ľahko vstrebateľná tekutá forma obohatená o Vitamín B6. Aminokyseliny BCAA (L-Leucín, L-izoleucín a L-Valín) sú základnými stavebnými kameňmi bielkovín, ktoré podporujú tvorbu a udržovanie svalov. Vitamín B6 prispieva k normálnemu metabolizmu bielkovín a glykogénu a prispieva k zníženiu vyčerpania a únavy.

Zloženie v 40ml (1 dávka): čistená voda, L-leucín 800 mg, L-izoleucín 400 mg, L-valín 400 mg, taurín 500 mg, L-citrulín Malate 400 mg, Beta-alanín (CarnoSyn ®) 200 mg, N, N dimethylglycine HCL 100 mg, regulátor kyslosti: kyselina citrónová, aróma, farbivá: tartrazín (príchuť citrón-limetka), karotén, apo-karoténalu, Azorubín a brilantná modrá (príchuť fruit punch), Azorubín a brilantná modrá (príchuť malina) , žltá SY a košenila červená (príchuť ružová limonáda), Pyridoxín HCL 4 mg (Vitamín B6 - 200% DDD *), konzervant: sorban draselný a benzoan sodný, sladidlá: sukralóza, acesulfam-K * DDD - Odporúčaná denná dávka

Priemerné nutričné ​​hodnoty v 100g:

Energetická hodnota: 28,1 kcal / 118,8 kJ

Bielkoviny 5,4 g

Sacharidy <1 g

Tuky <1 g

Odporúčané dávkovanie: Základná denná dávka je 80 ml​​. Užite 40 ml asi 30-60 min. pred fyzickým výkonom a 40 ml ihneď po fyzickom výkone.

Upozornenie: Nevhodné pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Prípravok nie je určený na použitie ako náhrada pestrej stravy. Uchovávajte mimo dosahu detí. Skladujte v suchu pri teplote do 25 ° C, chráňte pred priamym slnečným žiarením a pred mrazom.

Upozornenie na alergény: Môže obsahovať stopy mlieka, vajec, lepku, kôrovcov, orechov a arašidov.

Výrobca neručí za škody vzniknuté nevhodným použitím alebo skladovaním. Pred použitím premiešajte. Azorubín, tartrazín, žltá SY a košenila červená môžu nepriaznivo ovplyvňovať činnosť a pozornosť detí. Potravina určená pre zvláštnu výživu. Vhodné pre športovcov a osoby pri zvýšenom telesnom výkone, s príchuťou a sladidlom.

Nutričné hodnoty

Supplement Facts:

Serving Size: 40 ml
 
Amount Per Serving                           % Daily Value
Vitamin B6 4 mg 200 %
BCAA 2:1:1 (Branched Chain Amino Acids) 1 600 mg *
    L-Leucine, L-Isoleucine, L-Valine    
Anti-Lactic Acid Infusion 1 200 mg *

    L-Citruline Malate, Taurine, Beta-Alanine (CarnoSyn®),

    DMG - N,N-Dimethylglycine HCL

Informácie k bylinám

Pre viac informácií o použití v tradičnej prírodnej medicíne Vás musíme odkázať na herbáre alebo na externé zdroje na Internete alebo v literatúre. Pred použitím sa poraďte s herbalistom. Podľa aktuálne platného nariadenia Európskej komisie č.1924 / 2006 nie je možné u produktov uvádzať žiadne nepovolené zdravotné alebo výživové tvrdenia, ktoré neboli schválené Európskou komisiou alebo Európskym úradom pre bezpečnosť potravín. Zdravotné tvrdenie znamená výrok, ktorý naznačuje alebo vyvoláva dojem, že sa jedná o liečebné účinky na ľudský organizmus. Tento produkt je uvedený na trh v SR ako rastlinný výťažok a surovina na ďalšie spracovanie. Nemá schválené diagnostické ani liečivé účinky a nejedná sa o liek. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovajte v chlade, suchu a tme. Minimálna trvanlivosť je vyznačená na obale.

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: