Nitro BCAA Plus 500g. - jablko Náhľad

Nitro BCAA Plus 500g. - jablko

AX138-3

MuscleCore® Nitro BCAA je bohatý zdroj vysoko kvalitných super-mikronizovaných instantných aminokyselín s rozvetveným reťazcom (BCAA) v pomere 2: 1: 1, obohatený o super-mikronizovaný L-glutamín a vitamín B6

Na sklade

38,60 €

Detaily

MuscleCore® Nitro BCAA je bohatý zdroj vysoko kvalitných super-mikronizovaných instantných aminokyselín s rozvetveným reťazcom (BCAA) v pomere 2: 1: 1, obohatený o super-mikronizovaný L-glutamín a vitamín B6. Nitro BCAA je vysoko koncentrovaný produkt bez zbytočných prísad, špeciálne navrhnutý pre prípravu dokonale rozpustného, ​​chutného a osviežujúceho nápoja.

Odporúčané dávkovanie: Rozmiešajte 1 odmerku (5 g) v 250 ml vody a vypite ihneď po fyzickej námahe. Pre zmenu príchute a sladkosti nápoje zmeňte množstvo použitej vody. Po príprave ihneď spotrebujte! Maximálna denná dávka je 10 g.

* RHP- Referenčné hodnoty príjmu

* RHP- Referenčné hodnoty príjmu

Zloženie na 10 g: instantizovaný L-Leucín 3000 mg, instantizovaný L-Izoleucín 1500 mg, instantizovaný L-Valín 1500 mg, micronizovaný L-Glutamín 1000 mg, regulátory kyslosti: kyselina citrónová, kyselina jablčná, citran sodný; zahusťovadlo: xantanová guma; aróma, sladidlá: sukralóza, acesulfam-K; látka protihrudkujúca: oxid kremičitý; emulgátor: sójový lecitín; farbivá: (príchuť ananás: kurkumín; príchuť citrón-limetka: kurkumín; príchuť fruit punch: extrakt z červenej repy; príchuť pomaranč: kurkumín a extrakt z červenej repy; príchuť zelené jablko: tartrazín a patentová modrá V; príchuť grepová limonáda: extrakt z červenej repy a kurkumín; príchuť čierna višňa: extrakt z červenej repy; príchuť vodný melón: meďnatý komplex chlorofylín; príchuť malinová limonáda: extrakt z červenej repy; príchuť lesné plody: extrakt z červenej repy); pyridoxín HCl (vitamín B6)

Upozornenie: Nevhodné pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Prípravok nie je určený na použitie ako náhrada pestrej stravy. Uchovávajte mimo dosahu detí. Skladujte v suchu pri teplote do 25oC, chráňte pred priamym slnečným žiarením a pred mrazom. Výrobca neručí za škody vzniknuté nevhodným použitím alebo skladovaním.

Upozornenie na alergény: Môže obsahovať stopy mlieka, vajec, lepku, kôrovcov, orechov a arašidov.

* RHP - referenčná hodnota príjmu

Minimálna trvanlivosť a číslo šarže: uvedené na obale.

Informácie k bylinám

Pre viac informácií o použití v tradičnej prírodnej medicíne Vás musíme odkázať na herbáre alebo na externé zdroje na Internete alebo v literatúre. Pred použitím sa poraďte s herbalistom. Podľa aktuálne platného nariadenia Európskej komisie č.1924 / 2006 nie je možné u produktov uvádzať žiadne nepovolené zdravotné alebo výživové tvrdenia, ktoré neboli schválené Európskou komisiou alebo Európskym úradom pre bezpečnosť potravín. Zdravotné tvrdenie znamená výrok, ktorý naznačuje alebo vyvoláva dojem, že sa jedná o liečebné účinky na ľudský organizmus. Tento produkt je uvedený na trh v SR ako rastlinný výťažok a surovina na ďalšie spracovanie. Nemá schválené diagnostické ani liečivé účinky a nejedná sa o liek. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovajte v chlade, suchu a tme. Minimálna trvanlivosť je vyznačená na obale.

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: