Amix™ NA-R-ALA 60 cps. Náhľad

Amix™ NA-R-ALA 60 cps.

AX234

Amix ™ NA-R-ALA je čisto prírodný R-alfa lipoová kyselina, aktívny izomér lipoovej kyseliny, ktorý je ľahko syntetizovatelný a metabolizuje v ľudskom tele

skladom

19,72 €

Detaily

Amix ™ NA-R-ALA je čisto prírodný R-alfa lipoová kyselina, aktívny izomér lipoovej kyseliny, ktorý je ľahko syntetizovatelný a metabolizuje v ľudskom tele. Alfa lipoová kyselina je všeobecne známa ako univerzálny antioxidant vďaka svojej rozpustnosti vo vode tak aj v tukoch. Alfa lipoová kyselina má schopnosť bojovať proti voľným radikálom.

Výhody Amix ™ NA-R-ALA:
• jeden z najsilnejších antioxidantov v prírode (chráni mitochonriální bunky pred okolitým agresívnym vplyvom
• absolútna rozpustnosť a stabilita vo vode a 100% priepustnosť skrz bunkovú membránu
• vyššiu využiteľnosť v organizme než bežná Alfa Lipoová kyselina (až o 60%)
• vyššia stabilita počas strávenie (R-alfa lipoová kyselina má podľa posledných výskumov vyššia stablitu v kyslom prostredí žalúdka teda sa nedegraduje)
• podporuje udržiavanie správnej hladiny krvného cukru pôsobením na inzulín

Odporúčané dávkovanie: Vezmite 1 kapsulu raz alebo dvakrát denne s jedlom. Zapite dostatočným množstvom vody.

Zloženie: látka protihrudkujúca: mikrokryštalická celulóza; sodná soľ R-alfa-lipoovej kyseliny, želatínová kapsula (želatína, voda, farbivo: oxid titaničitý), stearát horečnatý, oxid kremičitý.

Upozornenie na alergény: Môže obsahovať stopy mlieka, vajec, sóje, lepku, kôrovcov, orieškov a arašidov.

Upozornenie: Nevhodné pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Liek nie je určený na použitie ako náhrada pestrej stravy. Uchovávajte mimo dosahu detí. Skladujte v suchu pri teplote do 25 ° C, chráňte pred priamym slnečným žiarením a pred mrazom. Výrobca neručí za škody vzniknuté nevhodným použitím alebo skladovaním.

Minimálna trvanlivosť a číslo šarže: uvedené na obale.

Priemerné výživové hodnoty:
Veľkosť dávky: 1 kapsula

Počet dávok v balení: 60

Aktívne látky - množstvo v dávke
R-Alfa Lipoová kyselina  100 mg
(Zo 125 mg Na-R-ALA / sodná soľ R-alfa lipoovej kyseliny /)

Informácie k bylinám

Pre viac informácií o použití v tradičnej prírodnej medicíne Vás musíme odkázať na herbáre alebo na externé zdroje na Internete alebo v literatúre. Pred použitím sa poraďte s herbalistom. Podľa aktuálne platného nariadenia Európskej komisie č.1924 / 2006 nie je možné u produktov uvádzať žiadne nepovolené zdravotné alebo výživové tvrdenia, ktoré neboli schválené Európskou komisiou alebo Európskym úradom pre bezpečnosť potravín. Zdravotné tvrdenie znamená výrok, ktorý naznačuje alebo vyvoláva dojem, že sa jedná o liečebné účinky na ľudský organizmus. Tento produkt je uvedený na trh v SR ako rastlinný výťažok a surovina na ďalšie spracovanie. Nemá schválené diagnostické ani liečivé účinky a nejedná sa o liek. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovajte v chlade, suchu a tme. Minimálna trvanlivosť je vyznačená na obale.

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: