WheyPro FUSION 2300g - čokoláda Náhľad

WheyPro FUSION 2300g - čokoláda

AX187-1

Vysoko kvalitný proteín s delikátnou plnou chuťou bez aspartámu

Na sklade

54,60 €

Detaily

Vysoko kvalitný proteín s delikátnou plnou chuťou bez aspartámu. Obsahuje 75% čistých bielkovín, zostavených za studena vyrobeného syrovátkového koncentrátu (WPC) a syrovátkového izolátu (WPI) vyrobeného metódou CFM - Cross-Flow Microfiltration. Je lepšie stráviteľný vďaka obsiahnutému multi-enzymovému komplexu DigeZyme! Syrovátkové bielkoviny sú rýchlo a ľahko stráviteľné pre organizmus a majú prirodzene vysoký obsah vetvených aminokyselín BCAA a L-Glutamínu. Vďaka tomu je Fusion proteín schopný rýchlo zastaviť katabolické procesy a naopak navodiť tie anabolické. Podporuje rýchly rast a regeneráciu svalov po náročnom fyzickom výkone.

- prispieva k budovaniu vysoko kvalitnej svalovej hmoty

- chráni svalovú hmotu pred rozpadom

- obsahuje vysoko kvalitný syrovátkový koncentrát a CFM   syrovátkový izolát

- podporuje rýchlejšiu a hlbšiu regeneráciu

- neobsahuje Aspartam

- dosladenie sukralózou Splenda®

Nutričné hodnoty v 100g:

kalórie  377 kcal / 1579 kJ

tuky  7,6g

cholesterol 148mg

sodík  280mg

sacharidy 15,2g

bielkoviny  75g

DigeZyme® Multi-Enzyme Complex 150 mg

Zloženie: ultrafiltrovaný proteínový srvátkový koncentrát (z mlieka), srvátkový proteínový izolát s proteínovými frakciami: Beta-laktoglobulín, Alfa-laktoglobulín, hovädzí sérový albumín, imunoglobulín, glykomakropeptidov, Laktoferín, Lactoperoxidase, maltodextrín, xantanová a guarová guma, sójový lecitín, sukralóza Splenda ® a acesulfam draselný

Upozornenie na alergény: Produkt môže obsahovať stopy vajec, sóje, lepku, kôrovcov, orieškov a arašidov.

Odporúčané dávkovanie: V závislosti na dennej potrebe bielkovín vezmite 1-3x denne 1 odmerku (25g) medzi jedlami, zriedenú v 180-200ml studenej vody alebo odtučneného mlieka.

Informácie k bylinám

Pre viac informácií o použití v tradičnej prírodnej medicíne Vás musíme odkázať na herbáre alebo na externé zdroje na Internete alebo v literatúre. Pred použitím sa poraďte s herbalistom. Podľa aktuálne platného nariadenia Európskej komisie č.1924 / 2006 nie je možné u produktov uvádzať žiadne nepovolené zdravotné alebo výživové tvrdenia, ktoré neboli schválené Európskou komisiou alebo Európskym úradom pre bezpečnosť potravín. Zdravotné tvrdenie znamená výrok, ktorý naznačuje alebo vyvoláva dojem, že sa jedná o liečebné účinky na ľudský organizmus. Tento produkt je uvedený na trh v SR ako rastlinný výťažok a surovina na ďalšie spracovanie. Nemá schválené diagnostické ani liečivé účinky a nejedná sa o liek. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovajte v chlade, suchu a tme. Minimálna trvanlivosť je vyznačená na obale.

Zákazníci, ktorí zakúpili tento produkt, si tiež kúpili:

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: