Creatine monohydrate 500g Náhľad

Creatine monohydrate 500g

AX76

Ultra mikronizovaný kreatín monohydrát zaručujúci maximálnu kvalitu, čistotu a lepšiu využiteľnosť

Viac detailov

Na sklade

18,78 €

Detaily

Ultra mikronizovaný kreatín monohydrát zaručujúci maximálnu kvalitu, čistotu a lepšiu využiteľnosť. Pri dodržaní odporúčaného dávkovania produktu kreatín zvyšuje fyzickú výkonnosť pri po sebe idúcich krátkodobých intervaloch vysoko intenzívneho fyzického výkonu.

Zloženie: kreatín monohydrát

Odporúčané dávkovanie: Denná dávka je 5g (2čajové lyžičky) asi 30-60 minút pred fyzickou záťažou. Pri užívaní kreatín monohydrátu je vhodné konzumovať dostatočné množstvo vody pre maximalizáciu hydratácie a zlepšenie metabolických funkcií. Pre maximalizovanie výsledkov je dôležitý pravidelný príjem kvalitných bielkovín.

Upozornenie: Nevhodné pre deti do 12 rokov, tehotné a dojčiace ženy. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Prípravok nie je určený na použitie ako náhrada pestrej stravy. Uchovávajte mimo dosahu detí. Skladujte v suchu pri teplote do 25 ° C, chráňte pred priamym slnečným žiarením a pred mrazom.

Výrobca neručí za škody vzniknuté nevhodným použitím alebo skladovaním. Potravina určená pre zvláštnu výživu. Vhodné pre športovcov a osoby pri zvýšenom telesnom výkone.

Doporučená dávka: 5g (2 čajové lyžičky)

Creatin monohydrát               5 000mg

Informácie k bylinám

Pre viac informácií o použití v tradičnej prírodnej medicíne Vás musíme odkázať na herbáre alebo na externé zdroje na Internete alebo v literatúre. Pred použitím sa poraďte s herbalistom. Podľa aktuálne platného nariadenia Európskej komisie č.1924 / 2006 nie je možné u produktov uvádzať žiadne nepovolené zdravotné alebo výživové tvrdenia, ktoré neboli schválené Európskou komisiou alebo Európskym úradom pre bezpečnosť potravín. Zdravotné tvrdenie znamená výrok, ktorý naznačuje alebo vyvoláva dojem, že sa jedná o liečebné účinky na ľudský organizmus. Tento produkt je uvedený na trh v SR ako rastlinný výťažok a surovina na ďalšie spracovanie. Nemá schválené diagnostické ani liečivé účinky a nejedná sa o liek. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovajte v chlade, suchu a tme. Minimálna trvanlivosť je vyznačená na obale.

Zákazníci, ktorí zakúpili tento produkt, si tiež kúpili:

24 ďalších produktov v rovnakej kategórii: