Žltý íl Illite - 100g Náhľad

Žltý íl Illite - 100g

AR71426

Zloženie: Žltý íl Illite - 100g
Zaradenie: Prírodné kozmetické hliny

Na sklade

6,20 €

Detaily

Zloženie: Žltý íl Illite - 100g
Zaradenie: Prírodné kozmetické hliny

Žltá ilitová hlina, dôkladne a zároveň jemne čistí pokožku. Vyvažuje vlastnosti iných ílov - účinne čistí a vyživuje, ale zároveň je šetrná a jemná. Bude to skvelá voľba pre akýkoľvek typ pleti, obzvlášť normálna koža. Žlté íly výrazne zlepšujú vzhľad pokožky po prvej aplikácii. Koža sa stáva žiarivou a elastickou.

Illit (illite) je názov minerálu, ktorý prevláda v zložení ílu. Vyznačuje sa dobrými absorpčnými vlastnosťami, čo znamená, že účinne absorbuje všetky nečistoty. Vzniká ako dôsledok zvetrávania sedimentárnych hornín. Je to minerál, ktorý je v prírode veľmi rozšírený.

Vlastnosti podporujúce zdravie

Jemne čistí
Rozjasňuje pleť a zlepšuje jej farbu
Vyživuje a regeneruje
Dodáva pokožke jemnosť a pružnosť

APLIKÁCIE

Odporúča sa pre všetky typy pleti, ale najmä pre normálnu pokožku. Je vhodná pre masky, ale  navyše môže byť použitá v kúpeľov a v kozmetike: krémy, čistiace gély na tvár, šampóny a mydlá pre domácnosť. Zvyšuje ich čistiace  vlastnosti.

ZLOŽENIE
Žltý íl illite 100%. Suroviny najvyššej kvality!

AKO POUŽÍVAŤ
Poznámka - hlinka by sa nemala miešať v kovovej nádobe!

Tvárová maska
3 ploché čajové lyžičky ílu sa kombinujú s 1-2 lyžicami vody, najlepšie demineralizovanou alebo prevarenou a dobre premiešajte. Prípadne pridajte 1 lyžičku oleja lisovaného za studena a znova premiešajte. Naneste rovnomerne na tvár a nechajte pôsobiť 10-15 minút. Nedovoľte, aby maska vyschla, pretože to môže spôsobiť podráždenie. Aplikovanú masku môžete nastriekať tonikom alebo hydrolatom. Nakoniec masku umyte teplou vodou. Aplikujte na tvár raz týždenne.
Ak chcete do masky môžete namiesto vody použiť bylinné odvary (napríklad harmanček, nechtík, tekvica). Medzi oleje odporúčame pridanie čajového oleja, oleja z makadamových orechov a mandlí.

Kúpeľ
Pridajte 50 g ílu do teplého kúpeľa a relaxujte. Kúpeľ by mal trvať približne 20 minút.

Ako doplnok ku kozmetike
Môžete pridať túto hlinu na krém na tvár, šampón, gél na umývanie tváre a domáce mydlo.



Informácie k bylinám

Pre viac informácií o použití v tradičnej prírodnej medicíne Vás musíme odkázať na herbáre alebo na externé zdroje na Internete alebo v literatúre. Pred použitím sa poraďte s herbalistom. Podľa aktuálne platného nariadenia Európskej komisie č.1924 / 2006 nie je možné u produktov uvádzať žiadne nepovolené zdravotné alebo výživové tvrdenia, ktoré neboli schválené Európskou komisiou alebo Európskym úradom pre bezpečnosť potravín. Zdravotné tvrdenie znamená výrok, ktorý naznačuje alebo vyvoláva dojem, že sa jedná o liečebné účinky na ľudský organizmus. Tento produkt je uvedený na trh v SR ako rastlinný výťažok a surovina na ďalšie spracovanie. Nemá schválené diagnostické ani liečivé účinky a nejedná sa o liek. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovajte v chlade, suchu a tme. Minimálna trvanlivosť je vyznačená na obale.

Zákazníci, ktorí zakúpili tento produkt, si tiež kúpili:

8 ďalších produktov v rovnakej kategórii: