Cyklofľaša Amix 500ml. - biela Náhľad

Cyklofľaša Amix 500ml. - biela

AX242-1

~~Amix ™ Shiva Cyklo Bidon

Amix ™ Shiva Cyklo Bidon JE unikátnou robustné fľašu, ktorá s sa odlišuje od ostatných svojím funkčným dizajnom, Je vybavená skrutkovacím uzáverom, which možno vďaka svojmu dizajnu ľahko otvoriť aj počas intenzívneho vykonu

skladom

8,24 €

Detaily

~~Amix ™ Shiva Cyklo Bidon

Amix ™ Shiva Cyklo Bidon JE unikátnou robustné fľašu, ktorá s sa odlišuje od ostatných svojím funkčným dizajnom, Je vybavená skrutkovacím uzáverom, which možno vďaka svojmu dizajnu ľahko otvoriť aj počas intenzívneho vykonu. Nápadný trojúhleníkový tvar Vicka zaručuje bezpečné uchopenie. Amix ™ Shiva Cyklo Bidon sa ľahko Plní udržiava dlhodobo čistá.

Výhody Amix ™ Shiva Cyklo Bidon:
• Nápadné skrutkovací uzáver s rozkladacou výtokom
• Stabilný, Silný vzhľad
• Bio-Bottle
• Neobsahuje BPA ftaláty

Veľkosť: 500 ml, 750 ml

Amix ™ Shiva Cyklo bidon Je šetrný prírode!

Amix ™ Shiva Cyklo bidon Je vyrobený z Biologicky rozložiteľného plastu, which sa ľahko rozkladá na bioplyn si biomasu. Tie Pote vyživujú Pudu SÚ úplne absorbované prírodou.

Amix ™ Shiva Cyklo Bidon JE Presne navrhnutý robiť držiakov na bicykle. Sve Využitie nájde aj u profesionálnych športových teamu.

Amix ™ Shiva Cyklo bidon JE V súlade:
• s Vyhláškou Ministerstva zdravotníctva č. 38/2001 Zb. zo 19. januára 2001 o hygienických požiadavkách na Výrobky určené na styk s potravinami pokrmami v znení neskorších predpisov.
• s Nariadením Európskeho parlamentu si rady (ES) č. 1935/2004 z 27. Októbra 2004 o materiáloch predmetoch v styku s potravinami vo zněnípozdějších predpisov.
• s Nariadením komisie (EÚ) č. 10/2011 zo 14. januára 2011 o materiáloch predmetoch z plastov určených pre styk s potravinami v znení neskorších predpisov.

Informácie k bylinám

Pre viac informácií o použití v tradičnej prírodnej medicíne Vás musíme odkázať na herbáre alebo na externé zdroje na Internete alebo v literatúre. Pred použitím sa poraďte s herbalistom. Podľa aktuálne platného nariadenia Európskej komisie č.1924 / 2006 nie je možné u produktov uvádzať žiadne nepovolené zdravotné alebo výživové tvrdenia, ktoré neboli schválené Európskou komisiou alebo Európskym úradom pre bezpečnosť potravín. Zdravotné tvrdenie znamená výrok, ktorý naznačuje alebo vyvoláva dojem, že sa jedná o liečebné účinky na ľudský organizmus. Tento produkt je uvedený na trh v SR ako rastlinný výťažok a surovina na ďalšie spracovanie. Nemá schválené diagnostické ani liečivé účinky a nejedná sa o liek. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovajte v chlade, suchu a tme. Minimálna trvanlivosť je vyznačená na obale.

14 ďalších produktov v rovnakej kategórii: