ChampION® Sports Fuel 1000ml - pineapple Náhľad

ChampION® Sports Fuel 1000ml - pineapple

AX100-5

Champion ™ je veľmi obľúbený tekutý koncentrát pre jednoduchú prípravu športového nápoja

Viac detailov

Na sklade

18,78 €

Detaily

Champion ™ je veľmi obľúbený tekutý koncentrát pre jednoduchú prípravu športového nápoja . Kombinuje 3 druhy sacharidov , L - Karnitín , sodík, horčík , draslík , taurín , L - citrulín malát a beta alanín .

Champion ™ Sport Sirup :

- podporuje správnu hydratáciu organizmu a prevenciu dehydratácie

- príjemná osviežujúca chuť

- bez kofeínu a aspartámu

Zloženie v 100ml koncentrátu: invertný sirup ( sacharóza , fruktóza , glukóza , voda ) , kyselina citrónová , aróma , taurín 500 mg , chlorid sodný ( sodík 500 mg ) , sladidlo acesulfam K , N , N - dimethylglycine 300 mg , sladidlo sukralóza Splenda ® , citran horečnatý ( horčík 50 mg ) , TriPotassium citrát ( draslík 70 mg ) , konzervant : sorban draselný , L - citrulín malát 100 mg , Beta - Alanín ( CarnoSyn ® ) 100 mg , L - Karnitín báza 100 mg , farbivá (podľa príchute )

Odporúčané dávkovanie: Rozmiešajte 10 ml sirupu v 500-700 ml vody . Môžete použiť priloženou odmerkou alebo pumpičku Amix ™ ( 2 zapumpování = 10 ml ) . Maximálna denná dávka je 50 ml koncentrátu . Priemerná osmolalita takto pripraveného nápoja : 175-195 mOsm / 1 l

Upozornenie: Nevhodné pre deti , tehotné a dojčiace ženy . Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie . Prípravok nie je určený na použitie ako náhrada pestrej stravy . Uchovávajte mimo dosahu detí . Skladujte v suchu pri teplote do 25 ° C , chráňte pred priamym slnečným žiarením a pred mrazom .

Výrobca neručí za škody vzniknuté nevhodným použitím alebo skladovaním . Pred použitím premiešajte . Hotový nápoj neskladujte dlhšie ako 24 hod Minimálna trvanlivosť a číslo šarže : uvedené na obale .

Informácie k bylinám

Pre viac informácií o použití v tradičnej prírodnej medicíne Vás musíme odkázať na herbáre alebo na externé zdroje na Internete alebo v literatúre. Pred použitím sa poraďte s herbalistom. Podľa aktuálne platného nariadenia Európskej komisie č.1924 / 2006 nie je možné u produktov uvádzať žiadne nepovolené zdravotné alebo výživové tvrdenia, ktoré neboli schválené Európskou komisiou alebo Európskym úradom pre bezpečnosť potravín. Zdravotné tvrdenie znamená výrok, ktorý naznačuje alebo vyvoláva dojem, že sa jedná o liečebné účinky na ľudský organizmus. Tento produkt je uvedený na trh v SR ako rastlinný výťažok a surovina na ďalšie spracovanie. Nemá schválené diagnostické ani liečivé účinky a nejedná sa o liek. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovajte v chlade, suchu a tme. Minimálna trvanlivosť je vyznačená na obale.

14 ďalších produktov v rovnakej kategórii: