Káva žaľudova 200g EKO Náhľad

Káva žaľudova 200g EKO

AR2854

Zloženie: Káva žaľudova 200g EKO
Zaradenie: Káva a Čaj

Na sklade

8,76 €

Detaily

Zloženie: Káva žaľudova 200g EKO
Zaradenie: Káva a Čaj

Organická káva zo žaluďov je veľmi zdravá, posilňujúca káva, vďaka ktorej sa cítite plní a podporuje žalúdok, pečeň a slezinu. Žaludová káva tiež pomáha eliminovať žalúdočné poruchy. Za starých čias sa používal ako všeobecné tonikum na panstvách aj na vidieckych chatách, najmä po oslabeniach.

AKCIA
podporuje žalúdok, pečeň a slezinu
navodzuje pocit sýtosti

ZLOŽENIE
98,5% pražených a mletých žaluďov, 1,5% prísad (kardamón, škorica, klinčeky).


SPÔSOB PRÍPRAVY
2 vrchovaté čajové lyžičky kávy zalejte pohárom vody a povarte ich asi 2 - 3 minúty. Po naliatí do pohára ju paríme 5-10 minút.
Podľa chuti môžete pridať smotanu, mlieko alebo cukor.

Informácie k bylinám

Pre viac informácií o použití v tradičnej prírodnej medicíne Vás musíme odkázať na herbáre alebo na externé zdroje na Internete alebo v literatúre. Pred použitím sa poraďte s herbalistom. Podľa aktuálne platného nariadenia Európskej komisie č.1924 / 2006 nie je možné u produktov uvádzať žiadne nepovolené zdravotné alebo výživové tvrdenia, ktoré neboli schválené Európskou komisiou alebo Európskym úradom pre bezpečnosť potravín. Zdravotné tvrdenie znamená výrok, ktorý naznačuje alebo vyvoláva dojem, že sa jedná o liečebné účinky na ľudský organizmus. Tento produkt je uvedený na trh v SR ako rastlinný výťažok a surovina na ďalšie spracovanie. Nemá schválené diagnostické ani liečivé účinky a nejedná sa o liek. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovajte v chlade, suchu a tme. Minimálna trvanlivosť je vyznačená na obale.

Zákazníci, ktorí zakúpili tento produkt, si tiež kúpili:

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: