Citrusová zostava - 100% esenciálne oleje - 3x10ml Náhľad

Citrusová zostava - 100% esenciálne oleje - 3x10ml

AR126958

Zloženie: Citrusová zostava - 100% esenciálne oleje -  3x10ml
Zaradenie: Esenciálne oleje

Na sklade

12,58 €

Detaily

Zloženie: Citrusová zostava - 100% esenciálne oleje -  3x10ml

Zaradenie: Esenciálne oleje

Tu je pocta slnku a radosti! Stimulujte svoje zmysly a pozvite vitalitu do svojho života. Osviežujúca vôňa citrusových plodov pozdvihne ducha, dodá energiu a upokojí nervový systém. Šťavnatejšie to už nemôže byť!

Sada obsahuje:

Esenciálny olej sicílsky bergamot 10 ml
Táto vôňa je dobre známa milovníkom čaju Earl Grey, práve bergamotový olej jej dodáva jedinečnú arómu. Dokáže však oveľa viac, než len potešiť zmysly. Upokojuje zaneprázdnenú myseľ, upokojuje v ťažkých chvíľach, uľahčuje zaspávanie a znižuje stres. Navyše skvele funguje ako zložka prírodnej kozmetiky, najmä tej na mastnú a problematickú pleť. Obmedzuje sekréciu kožného mazu, čistí pokožku a má dezodoračný účinok.

Esenciálny olej zo zelenej mandarínky 10 ml
Od „obyčajného“ mandarínkového oleja sa líši tým, že sa vyrába z nezrelého, zeleného ovocia. To mu dodáva suchšiu vôňu, dalo by sa povedať: mandarínka s šmrncom. Tu sa sladkosť mieša so sviežosťou a zelenými tónmi v perfektnom pomere. Zlepšuje náladu, upokojuje nervy, podporuje liečbu kožných infekcií bakteriálneho a plesňového pôvodu.

Limetkový esenciálny olej 10 ml
Rozpaľuje myšlienky na leto a exotické slnko a rozveselí srdce. Plne zachytáva intenzívnu a tropickú vôňu limetky. Má podobné vlastnosti ako ostatné citrusové oleje: priaznivo pôsobí na náladu, zmierňuje stres, zlepšuje stav pokožky.

DÔLEŽITÉ!

Citrusové oleje majú fotosenzibilizačný účinok, teda zvyšujú citlivosť buniek na UV žiarenie. To znamená, že by sa nemali aplikovať na pokožku až 12 hodín pred vystavením slnečnému žiareniu alebo pred návštevou solária. Neopatrnosť môže viesť k popáleninám alebo zmene farby, ktorú je ťažké odstrániť. Ak sa plánujete opaľovať a potrebujete povznášajúci účinok citrusových plodov – vždy ich ucítite priamo z fľaštičky. Táto aplikácia je úplne bezpečná!

Je potrebné pripomenúť, že citrusové oleje rýchlo oxidujú a kazia sa. Aby ste predĺžili ich trvanlivosť, je dobré ich uchovávať dobre uzavreté na tmavom a chladnom mieste (najlepšie v chladničke).

Informácie k bylinám

Pre viac informácií o použití v tradičnej prírodnej medicíne Vás musíme odkázať na herbáre alebo na externé zdroje na Internete alebo v literatúre. Pred použitím sa poraďte s herbalistom. Podľa aktuálne platného nariadenia Európskej komisie č.1924 / 2006 nie je možné u produktov uvádzať žiadne nepovolené zdravotné alebo výživové tvrdenia, ktoré neboli schválené Európskou komisiou alebo Európskym úradom pre bezpečnosť potravín. Zdravotné tvrdenie znamená výrok, ktorý naznačuje alebo vyvoláva dojem, že sa jedná o liečebné účinky na ľudský organizmus. Tento produkt je uvedený na trh v SR ako rastlinný výťažok a surovina na ďalšie spracovanie. Nemá schválené diagnostické ani liečivé účinky a nejedná sa o liek. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovajte v chlade, suchu a tme. Minimálna trvanlivosť je vyznačená na obale.

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: