Šťava z Aloe vera v prášku - 100g Náhľad

Šťava z Aloe vera v prášku - 100g

AR125932

Zloženie: Šťava z Aloe vera v prášku - 100g
Zaradenie: Byliny

Na sklade

7,95 €

Detaily

Zloženie: Šťava z Aloe vera v prášku - 100g
Zaradenie: Byliny

Alona sušená šťava z aloe vera

Alona je mimoriadne zaujímavá forma šťavy z aloe. Je to jeho dehydrovaná forma, a preto vyzerá ako kryštálové nugety. Tieto nugety majú tmavozelenú farbu, lesklý povrch a pomerne pevnú štruktúru, no napriek tomu sa dajú ľahko rozdrviť. Chutia veľmi horko.
Alona sa získava z rôznych druhov aloe vera.

ZLOŽENIE
Alona – sušená šťava z aloe (Aloe vera) 100%. Najvyššia kvalita!

AKO POUŽIŤ
Rozpustite 50-200 mg aloe nugetu v teplej vode.
Používajte nie viac ako raz týždenne.
Na vonkajšie použitie!

CHARAKTERISTIKA RASTLINY
Aloe vera (Aloe vera), známa aj ako Aloe Barbados, je celkom charakteristická rastlina, u nás pravdepodobne známa z črepníkového pestovania. Jeho domovinou je Afrika a Malá Ázia, no stretnúť sa s ním môžeme aj v Európe pri Stredozemnom mori. Ako šťavnatá uprednostňuje slnečné miesta. Nebojí sa rásť v piesočnatých a skalnatých oblastiach. Dorastá do výšky okolo 80 cm. Vytvára husté, dužinaté, sivozelené listy, na koncoch vyvýšené alebo mierne ovisnuté, obsahujúce až 96 % vody, vďaka čomu dokáže prežiť aj dlhé suchá. Na ich okrajoch sú hroty. Aloe produkuje žlté a oranžové kvety, zhromaždené vo veľkých klasoch umiestnených na vrcholoch drevnatých, tŕnitých stoniek.

Informácie k bylinám

Pre viac informácií o použití v tradičnej prírodnej medicíne Vás musíme odkázať na herbáre alebo na externé zdroje na Internete alebo v literatúre. Pred použitím sa poraďte s herbalistom. Podľa aktuálne platného nariadenia Európskej komisie č.1924 / 2006 nie je možné u produktov uvádzať žiadne nepovolené zdravotné alebo výživové tvrdenia, ktoré neboli schválené Európskou komisiou alebo Európskym úradom pre bezpečnosť potravín. Zdravotné tvrdenie znamená výrok, ktorý naznačuje alebo vyvoláva dojem, že sa jedná o liečebné účinky na ľudský organizmus. Tento produkt je uvedený na trh v SR ako rastlinný výťažok a surovina na ďalšie spracovanie. Nemá schválené diagnostické ani liečivé účinky a nejedná sa o liek. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovajte v chlade, suchu a tme. Minimálna trvanlivosť je vyznačená na obale.

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: