Vôňa Orchidea ETJA - 10ml Náhľad

Vôňa Orchidea ETJA - 10ml

AR24732

Zloženie: Vôňa Orchidea ETJA - 10ml
Zaradenie: Vône

Viac detailov

Tento produkt už nie je dostupný

5,40 €

Detaily

Zloženie: Vôňa Orchidea ETJA - 10ml
Zaradenie: Vône

Má výraznú a dôstojnú vôňu. Silná vôňa kvetu orchideí stimuluje naše zmysly a dodáva sebavedomie.

APLIKÁCIE
Používa sa hlavne na aromatizáciu vzduchu v rôznych typoch miestností pomocou zvlhčovačov, aromatických krbov alebo alebo osviežovačov vzduchu, ktoré možno umiestniť do auta, zásuvky, kúpeľne atď.

KONTRAINDIKÁCIE A INTERAKCIE
Uchovávajte mimo dosahu detí.
Nepite. Zabráňte kontaktu s očami.

Vôňa by mala byť skladovaná v nádobách tesne uzavretých, bez prístupu svetla, na chladnom mieste.
Zmesi a oleje ovplyvňujú niektoré plasty. Pred použitím v zariadeniach s plastovými časťami sa uistite, že výrobca umožňuje, aby tieto zariadenia prichádzali do styku s olejmi a vonnými látkami.

Informácie k bylinám

Pre viac informácií o použití v tradičnej prírodnej medicíne Vás musíme odkázať na herbáre alebo na externé zdroje na Internete alebo v literatúre. Pred použitím sa poraďte s herbalistom. Podľa aktuálne platného nariadenia Európskej komisie č.1924 / 2006 nie je možné u produktov uvádzať žiadne nepovolené zdravotné alebo výživové tvrdenia, ktoré neboli schválené Európskou komisiou alebo Európskym úradom pre bezpečnosť potravín. Zdravotné tvrdenie znamená výrok, ktorý naznačuje alebo vyvoláva dojem, že sa jedná o liečebné účinky na ľudský organizmus. Tento produkt je uvedený na trh v SR ako rastlinný výťažok a surovina na ďalšie spracovanie. Nemá schválené diagnostické ani liečivé účinky a nejedná sa o liek. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovajte v chlade, suchu a tme. Minimálna trvanlivosť je vyznačená na obale.

Zákazníci, ktorí zakúpili tento produkt, si tiež kúpili:

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: