Tyčinka BANÁN RAPUNZEL 40g Náhľad

Tyčinka BANÁN RAPUNZEL 40g

BL2520

Tato výjimečná lisovaná banánovo jablečná tyčinka v oplatce je slazena pouze sušeným ovocem a medem a dochucená medovým marcipánem

Tento produkt už nie je dostupný

1,86 €

Detaily

Tato výjimečná lisovaná banánovo jablečná tyčinka v oplatce je slazena pouze sušeným ovocem a medem a dochucená medovým marcipánem. Sladká chuť banánů a datlí velmi dobře doplňuje nakyslá chuť jablek. Díky kvalitním sacharidům a nízkému obsahu tuku je vhodná jako zdroj energie při sportování.

HMOTNOSŤ: 40 g
KRAJINA PÔVODU: Německo
ZLOŽENIE: sušené banány (banány, rýžová mouka) 20 %, datle 20 %, marcipán 15 % (mandle 50 %, med), sušené meruňky 12 % (meruňky, rýžová mouka), med 12 %, banánový prášek 8 %, sušená jablka 7 %, jablečná moučka 3 %, slunečnicový olej, oplatka (bramborový škrob, slunečnicový olej), Bourbon vanilka. Všechny složky pocházejí z ekologického zemědělství.
UPOZORNENIE PRE ALERGIKOV: Může obsahovat stopy lepku, mléka, jiných skořápkových plodů, sóji a sezamu.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:

Energetická hodnota1437 kJ/341 kcal
Tuky6,2 g
z toho nasýtené mastné kyseliny0,6 g
Sacharidy64 g
z toho cukry58 g
Vláknina8,3 g
Bielkoviny3,3 g
Soľ0,03 g
Draslík752 mg (38 % DDD)
Hořčík69 mg (18 % DDD)
Vitamin E3,50 mg (29 % DDD)

DDD - denní doporučená dávka neboli referenční hodnota příjmu

Informácie k bylinám

Pre viac informácií o použití v tradičnej prírodnej medicíne Vás musíme odkázať na herbáre alebo na externé zdroje na Internete alebo v literatúre. Pred použitím sa poraďte s herbalistom. Podľa aktuálne platného nariadenia Európskej komisie č.1924 / 2006 nie je možné u produktov uvádzať žiadne nepovolené zdravotné alebo výživové tvrdenia, ktoré neboli schválené Európskou komisiou alebo Európskym úradom pre bezpečnosť potravín. Zdravotné tvrdenie znamená výrok, ktorý naznačuje alebo vyvoláva dojem, že sa jedná o liečebné účinky na ľudský organizmus. Tento produkt je uvedený na trh v SR ako rastlinný výťažok a surovina na ďalšie spracovanie. Nemá schválené diagnostické ani liečivé účinky a nejedná sa o liek. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovajte v chlade, suchu a tme. Minimálna trvanlivosť je vyznačená na obale.

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: