Olej Bhringaraj - 250ml Náhľad

Olej Bhringaraj - 250ml

AR78333

Zloženie: Olej Bhringaraj - 250ml
Zaradenie: Starostlivosť o vlasy

Na sklade

18,52 €

Detaily

Zloženie: Olej Bhringaraj - 250ml
Zaradenie: Starostlivosť o vlasy

Olej Bhringaraj (Eclipta alba)

Doslova "vládca vlasov" - táto rastlina prináša pôsobivé účinky na vlasy: posilňuje, zabraňuje vypadávaniu a predčasnému šediveniu. A čo viac, dávajú im intenzívnejší, tmavší odtieň. Olejový extrakt z Eclipta alba obsahuje množstvo cenných látok, ktoré vyživujú vlasy a pokožku hlavy, stimulujú sekréciu melanínu, má antibakteriálny, protizápalový a protiplesňový účinok.

Zdravotné výhody:
Úplne zastaví vypadávanie vlasov po 4-5 týždňoch používania
Obnovuje prirodzenú farbu
Zachováva energiu a lesk vlasov
Posilňuje nervový systém
Stimuluje sekréciu melanínu
Je antibakteriálny, protizápalový a protiplesňový

APLIKÁCIE
starostlivosť o vlasy
alopécia
prošediveniu
lupy

ZLOŽENIE
Emblica officinalis, Eclipta prostrata, Sesamum indicum, Cuminum cyminum, Nigella sativa, Trigonella foenum graecum, Vetiveria zizanioides, Hibiscus abelmoschus, Hemidesmus indicus, Kokoona zeylanica.

APLIKÁCIA
Vlasy:
Vmasírujte niekoľko kvapiek do vlasov, nechajte 2-3 hodiny alebo cez noc, potom si umyte vlasy šampónom.
Olejový extrakt na báze slnečnicového oleja v pomere 25 g bylín na 50 ml výrobku. Olej môže obsahovať častice macerovaných rastlín.

Informácie k bylinám

Pre viac informácií o použití v tradičnej prírodnej medicíne Vás musíme odkázať na herbáre alebo na externé zdroje na Internete alebo v literatúre. Pred použitím sa poraďte s herbalistom. Podľa aktuálne platného nariadenia Európskej komisie č.1924 / 2006 nie je možné u produktov uvádzať žiadne nepovolené zdravotné alebo výživové tvrdenia, ktoré neboli schválené Európskou komisiou alebo Európskym úradom pre bezpečnosť potravín. Zdravotné tvrdenie znamená výrok, ktorý naznačuje alebo vyvoláva dojem, že sa jedná o liečebné účinky na ľudský organizmus. Tento produkt je uvedený na trh v SR ako rastlinný výťažok a surovina na ďalšie spracovanie. Nemá schválené diagnostické ani liečivé účinky a nejedná sa o liek. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovajte v chlade, suchu a tme. Minimálna trvanlivosť je vyznačená na obale.

Zákazníci, ktorí zakúpili tento produkt, si tiež kúpili:

8 ďalších produktov v rovnakej kategórii: