Krém Matka periel Amazonas Náhľad

Krém Matka periel Amazonas

AR502

Zloženie: Krém Matka periel Amazonas
Zaradenie: Kozmetika

Na sklade

20,93 €

Detaily

Zloženie: Krém Matka periel Amazonas
Zaradenie: Kozmetika

Amazonský perleťový krém je jedným z najsilnejších prírodných krémov, poskytuje pokožke potrebné zložky, aby ju udržiaval mladú a zdravú. Stimuluje regeneráciu odumretých buniek kože a pomáha obnoviť jej pružnosť a žiaru.

Tento krém (známy tiež ako "Crema de concha nacar" alebo "matka perleťového krému") je vyrobený z prášku získaného rozdrvením škrupín (bohatý na concholine - bielkovinu, ktorá pomáha odlupovať odumreté vrstvy kože).

Pomáha odstraňovať vrstvy mŕtvej kože
Bieli a rozjasní pokožku
Pomáha odstrániť škvrny a vrásky
Pomáha pleti obnoviť pružnosť

PRÍKLADY POUŽITIA

Vo večerných hodinách očistite pokožku mydlom a opláchnutím, potom naneste krém. Nechajte pôsobiť do rána a potom jemne umyte teplou vodou. Ak je to potrebné, výrobok sa môže použiť trikrát denne. Matka perleťového krému je vhodná pre všetky typy pleti.


ZLOŽENIE

Aqua, Glicerin Usp, Sobitol 85, Xantánová guma, Ascorbyl sodný, Edta, Cetearylalkohol, Cetearylsulfát sodný, Parafínový kvapalný, Akryláty, Propylenglykol, Allantoin, Vôňa, Bht, Ostrea Shell prášok, Dmdm Hydantoin, Ipbc.

Balenie 50 g

Krajina pôvodu: Peru

Informácie k bylinám

Pre viac informácií o použití v tradičnej prírodnej medicíne Vás musíme odkázať na herbáre alebo na externé zdroje na Internete alebo v literatúre. Pred použitím sa poraďte s herbalistom. Podľa aktuálne platného nariadenia Európskej komisie č.1924 / 2006 nie je možné u produktov uvádzať žiadne nepovolené zdravotné alebo výživové tvrdenia, ktoré neboli schválené Európskou komisiou alebo Európskym úradom pre bezpečnosť potravín. Zdravotné tvrdenie znamená výrok, ktorý naznačuje alebo vyvoláva dojem, že sa jedná o liečebné účinky na ľudský organizmus. Tento produkt je uvedený na trh v SR ako rastlinný výťažok a surovina na ďalšie spracovanie. Nemá schválené diagnostické ani liečivé účinky a nejedná sa o liek. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovajte v chlade, suchu a tme. Minimálna trvanlivosť je vyznačená na obale.

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: