Low Carb Fitness Mash 600g. - jablko so škoricou Náhľad

Low Carb Fitness Mash 600g. - jablko so škoricou

AX279-2

Instantná proteínová pšenové-ovsená kaša sa sladidlami a príchuťou

Na sklade

20,87 €

Detaily

Instantná proteínová pšenové-ovsená kaša sa sladidlami a príchuťou.

Čistá hmotnosť: 600 g

Mr. Popper's® Low Carb mash perfektné riešenie pre stravu zameranú pre výživu športovcov. Touto kašou si můžetedoplnit kvalitné živiny počas celého dňa, najlepšie v doběvašeho tréningu. Obsahuje iba kvalitné suroviny ako je CFM srvátkový bielkovinový izolát a koncentrát s micelárnym kazeínom, v kombinácii s cereáliami bohatými na beta-glukány. Kaša je ďalej obohatená o vitamín C.

Bielkoviny prispievajú k rastu a udržiavanie svalovej hmoty.
Vitamín C prispieva k udržaniu normálnej funkcie imunitného systému počas a po intenzívnom fyzickom cvičení.Vitamín C ďalej prispieva k normálnemu energetickému metabolizmu a k zníženiu únavy.


Odporúčané dávkovanie: Zmiešajte 2 odmerky instantné kaše (50g) so 150 ml horúceho mlieka alebo vody (max. Teplota 85 ° C). Dobre miešajte pomocou lyžice, kým nedostanete kašovitú konzistenciu bez hrudiek. Kaša je cca po 1 minúte pripravená na konzumáciu. Už nevarte!

Zloženie (čoko-kokos): Amix® bielkovinový blend 48% (CFM® srvátkový bielkovinový izolát a koncentrát / z mlieka /, micelárny kazeín / z mlieka /); ovsené otruby / lepok / 21%, pšenová kaše 8%, kakaový prášok, jemne strúhaný kokos 7,7%, stabilizátor: guarová guma; beta-glukány (Goldcell®; z pivných kvasníc), aróma, chlorid sodný, kyselina askorbová (Vit. C), sladidlo: sukralóza.

Zloženie (vanilka-jahoda): Amix® bielkovinový blend 48% (CFM® srvátkový bielkovinový izolát a koncentrát / z mlieka /, micelárny kazeín / z mlieka /); ovsené otruby / lepok / 22%, pšenová kaše 21%, stabilizátor: guarová guma; lyofilizované kúsky jahôd 1,7%, beta-glukány (Goldcell®; z pivných kvasníc), aróma, chlorid sodný, kyselina askorbová (vit. C), sladidlo: sukralóza.

Zloženie (jablko so škoricou): Amix® bielkovinový blend 49% (CFM® srvátkový bielkovinový izolát a koncentrát / z mlieka /, micelárny kazeín / z mlieka /); ovsené otruby / lepok / 22%, pšenová kaše 21%, stabilizátor: guarová guma; beta-glukány (Goldcell®; z pivných kvasníc), sušené kúsky jabĺk 1%, aróma, mletá škorica, chlorid sodný, kyselina askorbová (vit. C), sladidlo: sukralóza

Priemerné nutričné ​​hodnoty
Veľkosť dávky: 2 odmerky (50g) Počet dávok v balení: 12


Priemerné hodnoty v 50 g v 100 g
Energetická hodnota 758 kJ / 179 kcal 1516 kJ / 359 kcal
Tuky 3,4 g 6,9 g
  z toho nasýtené 0,8 g 1,6 g
 Sacharidy 12,4 g 24,8 g
 z toho cukry 0,6 g 1,2 g
Bielkoviny 24,7 g 49,4 g
Soľ 0,3 g 0,6 g
Vitamín C 40 mg (50% *) 80 mg (100% *)
Beta glukány (z ovsených otrúb a pivných kvasníc) 1379 mg 2758 mg
* DRHP - Denné referenčná hodnota príjmu
 

Upozornenie na alergény: Môže obsahovať stopy vajec, sóje, kôrovcov, orechov a arašidov.

Upozornenie: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Uchovávajte mimo dosahu detí. Skladujte v suchu pri teplote do 25oC, chráňte pred priamym slnečným žiarením a pred mrazom. Výrobca neručí za škody vzniknuté nevhodným použitím alebo skladovaním.

Minimálna trvanlivosť a číslo šarže: uvedené na obale.

Informácie k bylinám

Pre viac informácií o použití v tradičnej prírodnej medicíne Vás musíme odkázať na herbáre alebo na externé zdroje na Internete alebo v literatúre. Pred použitím sa poraďte s herbalistom. Podľa aktuálne platného nariadenia Európskej komisie č.1924 / 2006 nie je možné u produktov uvádzať žiadne nepovolené zdravotné alebo výživové tvrdenia, ktoré neboli schválené Európskou komisiou alebo Európskym úradom pre bezpečnosť potravín. Zdravotné tvrdenie znamená výrok, ktorý naznačuje alebo vyvoláva dojem, že sa jedná o liečebné účinky na ľudský organizmus. Tento produkt je uvedený na trh v SR ako rastlinný výťažok a surovina na ďalšie spracovanie. Nemá schválené diagnostické ani liečivé účinky a nejedná sa o liek. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovajte v chlade, suchu a tme. Minimálna trvanlivosť je vyznačená na obale.

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: