Gluten Free Oat flakes 1000g. Náhľad

Gluten Free Oat flakes 1000g.

AX250

Mr

Na sklade

16,18 €

Detaily

Mr. Popper's® Gluten Free Oat flakes
Bezlepkové ovsené vločky. Čisté množstvo: 1000 g.
Mr. Popper's® Glutén Free Oat flakes sú bezlepkové ovsené vločky priamo z Írska. Vločky vznikajú pomocou špeciálnej certifikovanej metódy Closed Loop Glutén Free Oat Supply Chain Process Oat Secure ™, ktorá zaisťuje vločkám ich bezlepkovost. Beta-glukány prispievajú k udržaniu normálnej hladiny cholesterolu v krvi. Priaznivý účinok sa dosiahne pri dennom príjme 3 g beta-glukánov z ovsa, ovsených otrúb, jačmeňa, jačmenných otrúb alebo zo zmesí týchto beta-glukánov.
Odporúčané použitie: Použite ich ako Vaše bezlepkové raňajkové cereálie alebo ako prísadu do Vašich jedál.


Zloženie: bezlepkové ovsené vločky


Upozornenie na alergény: Môže obsahovať stopy mlieka, vajec, sóje a kôrovcov.


Upozornenie: Skladujte v suchu pri teplote do 25 ° C, chráňte pred priamym slnečným žiarením a pred mrazom. Výrobca neručí za škody vzniknuté nevhodným použitím alebo skladovaním. Minimálna trvanlivosť a číslo šarže: uvedené na obale.

Priemerné výžovové hodnoty:v 100 g
Energetická hodnota1 642 kJ/389 kcal
Tuky4,9 g
z toho nasýtené mastné kyseliny0,8 g
Sacharidy61,5 g
z toho cukry1,2 g
z toho vláknina8,5 g
Bielkoviny13,5 g
Soľ< 0,02 mg
Beta-glukány
 

Informácie k bylinám

Pre viac informácií o použití v tradičnej prírodnej medicíne Vás musíme odkázať na herbáre alebo na externé zdroje na Internete alebo v literatúre. Pred použitím sa poraďte s herbalistom. Podľa aktuálne platného nariadenia Európskej komisie č.1924 / 2006 nie je možné u produktov uvádzať žiadne nepovolené zdravotné alebo výživové tvrdenia, ktoré neboli schválené Európskou komisiou alebo Európskym úradom pre bezpečnosť potravín. Zdravotné tvrdenie znamená výrok, ktorý naznačuje alebo vyvoláva dojem, že sa jedná o liečebné účinky na ľudský organizmus. Tento produkt je uvedený na trh v SR ako rastlinný výťažok a surovina na ďalšie spracovanie. Nemá schválené diagnostické ani liečivé účinky a nejedná sa o liek. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovajte v chlade, suchu a tme. Minimálna trvanlivosť je vyznačená na obale.

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: