Bio čokoládové vajíčko Ponchito 20 g Náhľad

Bio čokoládové vajíčko Ponchito 20 g

BL3650

Toto čokoládové vajíčko je vyrobeno z jemné mléčné čokolády slazené třtinovým cukrem, která neobsahuje sójový lecitin ani žádný jiný emulgátor

Tento produkt už nie je dostupný

2,59 €

Detaily

Toto čokoládové vajíčko je vyrobeno z jemné mléčné čokolády slazené třtinovým cukrem, která neobsahuje sójový lecitin ani žádný jiný emulgátor. Čokoláda nese logo fair trade a třtinový cukr, kakaová hmota a kakaové máslo (celkem 78 %) byly obchodovány v souladu s fair trade standardy. Čokoládové vajíčko obsahuje malou hračku jako překvapení. Hračky nemají vojenskou tématiku a jsou ručně vyráběné v rámci různých dílen a fair trade projektů (hliněná zvířátka z Peru, dřevěné hračky z Izraele, látkoví prstoví maňásci ze Srí Lanky, guma na tužku s obrázkem z Itálie...). Přehled hraček naleznete zde.

HMOTNOSŤ: 20 g
KRAJINA PÔVODU: Itálie
ZLOŽENIE: třtinový cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota. Všechny suroviny pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství. Obsah kakaové sušiny nejméně 37 %, mléčné sušiny 21 %.
UPOZORNENIE PRE ALERGIKOV: Může obsahovat stopy skořápkových plodů.
UPOZORNENIE: Obsahuje hračku. Doporučujeme dohled dospělé osoby.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:

Energetická hodnota2439 kJ/583 kcal
Tuky40,00 g
z toho nasýtené mastné kyseliny24,10 g
Sacharidy47,90 g
z toho cukry47,30 g
Bielkoviny6,30 g
Soľ0,18 g

Informácie k bylinám

Pre viac informácií o použití v tradičnej prírodnej medicíne Vás musíme odkázať na herbáre alebo na externé zdroje na Internete alebo v literatúre. Pred použitím sa poraďte s herbalistom. Podľa aktuálne platného nariadenia Európskej komisie č.1924 / 2006 nie je možné u produktov uvádzať žiadne nepovolené zdravotné alebo výživové tvrdenia, ktoré neboli schválené Európskou komisiou alebo Európskym úradom pre bezpečnosť potravín. Zdravotné tvrdenie znamená výrok, ktorý naznačuje alebo vyvoláva dojem, že sa jedná o liečebné účinky na ľudský organizmus. Tento produkt je uvedený na trh v SR ako rastlinný výťažok a surovina na ďalšie spracovanie. Nemá schválené diagnostické ani liečivé účinky a nejedná sa o liek. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovajte v chlade, suchu a tme. Minimálna trvanlivosť je vyznačená na obale.

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: