BetaBolix 90cps. Náhľad

BetaBolix 90cps.

AX39

Betabolix je výborná kombinácia CEE (kreatín ethyl esteru) s Beta Alainom pre maximálnu vstrebateľnosť a využiteľnosť organizmom pre zlepšenie výkonu a nárastu sily a hmoty

Na sklade

17,74 €

Detaily

Betabolix je výborná kombinácia CEE (kreatín ethyl esteru) s Beta Alainom pre maximálnu vstrebateľnosť a využiteľnosť organizmom pre zlepšenie výkonu a nárastu sily a hmoty .

Znásobte účinok kreatínu v kombinácii s Beta - alanínom vďaka prípravku Betabolix .

Beta Bolix - Revolučný Beta - Alanín ( CarnoSyn ® ) v špeciálnej kombinácii s Creatin Ethyl Ester (zdokonalená forma kreatínu - esterifikovaný kreatín ) . Beta - Alaninpodporuje tvorbu karnozínu vo svaloch a v kombinácii s CEE výrazne napomáha nárastu sily , dynamiky a výbušnosti .

Zloženie Beta Bolix:

Creatine Ethyl Ester HCL - Beta Alanine Dual Action Matrix ( CarnoSyn ) .

Methocel - ( Micro - Polymer Cellulose Ethers of Hydrophilic Matrix Systems ) :

CEE HCL - kreatín etylester hydrochlorid , Beta - alanín ( CarnoSyn ® ) , stabilizátor : mikrokryštalická celulóza , látky proti - spékavé : stearát horečnatý , oxid kremičitý , sodná soľ karboxymetylcelulózy , stearylfumarát sodný .

Obsah ostatných účinných látok v 1 kapsule Betabolix :

Beta Bolix ( CEE + Beta - alanín ) 750 mg

Dávkovanie Betabolix: pre zvýšenie športového výkonu a sily vezmite 3 kapsle Beta Bolix asi 30-45 minút pred začiatkom športového výkonu .

Informácie k bylinám

Pre viac informácií o použití v tradičnej prírodnej medicíne Vás musíme odkázať na herbáre alebo na externé zdroje na Internete alebo v literatúre. Pred použitím sa poraďte s herbalistom. Podľa aktuálne platného nariadenia Európskej komisie č.1924 / 2006 nie je možné u produktov uvádzať žiadne nepovolené zdravotné alebo výživové tvrdenia, ktoré neboli schválené Európskou komisiou alebo Európskym úradom pre bezpečnosť potravín. Zdravotné tvrdenie znamená výrok, ktorý naznačuje alebo vyvoláva dojem, že sa jedná o liečebné účinky na ľudský organizmus. Tento produkt je uvedený na trh v SR ako rastlinný výťažok a surovina na ďalšie spracovanie. Nemá schválené diagnostické ani liečivé účinky a nejedná sa o liek. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovajte v chlade, suchu a tme. Minimálna trvanlivosť je vyznačená na obale.

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: