Now Foods Betaine HCL 648 mg 120 rastlinných kapsúľ Náhľad

Now Foods Betaine HCL 648 mg 120 rastlinných kapsúľ

AE733739029386

Nové

NOW Betaine HCl, vegetariánsky, 648 mg

NOW Betaín HCl v zložení vhodnom pre vegetariánov obsahuje rastlinnú proteázu stabilné v kyslom prostredí s účinnosťou rovnocennou živočíšnemu pepsínu.

Viac detailov

skladom

18,90 €

Detaily

NOW Betaine HCl, vegetariánsky, 648 mg

NOW Betaín HCl v zložení vhodnom pre vegetariánov obsahuje rastlinnú proteázu stabilné v kyslom prostredí s účinnosťou rovnocennou živočíšnemu pepsínu.

Kyselina chlorovodíková zaisťuje kyslé prostredie v žalúdku potrebné pre normálny trávenie. Pepsín je enzým, ktorý pomáha rozkladať bielkoviny v potrave.Tieto dve telu prirodzené látky sú dôležité pre normálne zažívanie a správnu absorpciu živín z potravy.

Odporúčené dávkovanie 1 kapsulu na začiatku každého jedla. Neužívajte na prázdny žalúdok. Neužívajte, ak máte vred žalúdka alebo čriev.

Zloženie velikost dávky: 1 kapsle   

Množství v 1 dávce %RHP*

Betain HCl  648 mg ***

Proteáza stabilní v kyselém prostředí (150 SAPU)  (pepsin získaný z houby Aspergillus niger) 150 mg

  • **
  • % denní referenční hodnoty příjmu 
  • ** denní referenční hodnota příjmu není stanovena 

Upozornenie

Určené len pre dospelých.

Neužívajte, ak máte vred žalúdka alebo čriev.

Ak máte ochorenie (najmä pažerákovými refluxom), ste tehotná, dojčíte, snažíte sa otehotnieť alebo užívate lieky, poraďte sa pred užitím tohto lieku s lekárom.

Môže dochádzať k prirodzenej zmene farby produktu.

Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie.

Nie je náhradou pestrej stravy.

Ukladajte mimo dosahu detí.

Uchovávajte na suchom a chladnom mieste.

Obal prosím recyklujte.

Ďalšie zložky 

Celulóza (kapsule), prášková celulóza, stearan horečnatý (rastlinný) a silika.                                                                                                   Neobsahuje kvasnice, sóju, pšenicu, lepok, mlieko, vajcia, ryby, morské plody alebo orechy. Vyrobené v zariadení sa rešpektuje správnu výrobnú prax (GMP), ktoré spracováva ďalšie ingrediencie obsahujúce tieto alergény.

Balenie 120 rostlinných kapsúl

Krajina pôvodu: USA

Informácie k bylinám

Pre viac informácií o použití v tradičnej prírodnej medicíne Vás musíme odkázať na herbáre alebo na externé zdroje na Internete alebo v literatúre. Pred použitím sa poraďte s herbalistom. Podľa aktuálne platného nariadenia Európskej komisie č.1924 / 2006 nie je možné u produktov uvádzať žiadne nepovolené zdravotné alebo výživové tvrdenia, ktoré neboli schválené Európskou komisiou alebo Európskym úradom pre bezpečnosť potravín. Zdravotné tvrdenie znamená výrok, ktorý naznačuje alebo vyvoláva dojem, že sa jedná o liečebné účinky na ľudský organizmus. Tento produkt je uvedený na trh v SR ako rastlinný výťažok a surovina na ďalšie spracovanie. Nemá schválené diagnostické ani liečivé účinky a nejedná sa o liek. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovajte v chlade, suchu a tme. Minimálna trvanlivosť je vyznačená na obale.

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: