NOW FOODS L-Arginín Double Strength, 1000 mg, 120 tabliet Náhľad

NOW FOODS L-Arginín Double Strength, 1000 mg, 120 tabliet

AE733739000354

Nové

NOW FOODS L-Arginín Double Strength, 1000 mg, 120 tabliet. NOW L-arginín je vysoko kvalitný doplnok výživy, ktorý obsahuje čistý arginín. Je to zložka podieľajúca sa na syntéze oxidu dusnatého, ktorý je mimoriadne dôležitý pre budovanie svalovej hmoty. L-arginín zvyšuje prekrvenie svalov, aby sme mohli pocítiť účinok tzv svalová pumpa, má pozitívny vplyv aj na libido.

Viac detailov

skladom

23,95 €

Detaily

NOW FOODS L-Arginín Double Strength, 1000 mg, 120 tabliet


NOW L-arginín je vysoko kvalitný doplnok výživy, ktorý obsahuje čistý arginín. Je to zložka podieľajúca sa na syntéze oxidu dusnatého, ktorý je mimoriadne dôležitý pre budovanie svalovej hmoty. L-arginín zvyšuje prekrvenie svalov, aby sme mohli pocítiť účinok tzv svalová pumpa, má pozitívny vplyv aj na libido.

NOW® Od roku 1968 je americkým lídrom v priemysle prírodných produktov. Využívajú špičkové laboratóriá, vyrábajú doplnky najvyššej kvality a spracovávajú prísady tak, aby neobsahovali alergénne látky. Majú výrobky ako napr pastilky, mäkké gély - t.j. mäkké gélové kapsuly, zeleninové čiapky - pre vegánov a v tekutej forme.

Podávanie: 1 tab.
Porcie v balení: 120
Balenie: 120 tab.
Aktívne zložky v 1 tablete.
L-arginín 1 000 mgReferenčný príjem priemerného dospelého človeka (8 400 kJ / 2 000 kcal). Výživové doplnky nemožno používať ako náhradu pestrej stravy. Pamätajte, že iba zdravý životný štýl a vyvážená strava zabezpečujú správne fungovanie tela a udržiavajú dobrú kondíciu.
Dávkovanie
Odporúča sa použiť jednu tabletu, jeden až dvakrát denne, podľa vašich potrieb. Užívajte medzi jedlami alebo pred spaním s uhľohydrátovým nápojom, aby ste zvýšili vstrebávanie.

Neprekračujte odporúčané dávky na konzumáciu počas dňa. Výrobok nemôžu používať osoby alergické na niektorú z jeho zložiek. Uchovávajte mimo dosahu malých detí. Skladujte na suchom mieste pri izbovej teplote v dobre uzavretých nádobách.

Informácie k bylinám

Pre viac informácií o použití v tradičnej prírodnej medicíne Vás musíme odkázať na herbáre alebo na externé zdroje na Internete alebo v literatúre. Pred použitím sa poraďte s herbalistom. Podľa aktuálne platného nariadenia Európskej komisie č.1924 / 2006 nie je možné u produktov uvádzať žiadne nepovolené zdravotné alebo výživové tvrdenia, ktoré neboli schválené Európskou komisiou alebo Európskym úradom pre bezpečnosť potravín. Zdravotné tvrdenie znamená výrok, ktorý naznačuje alebo vyvoláva dojem, že sa jedná o liečebné účinky na ľudský organizmus. Tento produkt je uvedený na trh v SR ako rastlinný výťažok a surovina na ďalšie spracovanie. Nemá schválené diagnostické ani liečivé účinky a nejedná sa o liek. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovajte v chlade, suchu a tme. Minimálna trvanlivosť je vyznačená na obale.

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: