NOW FOODS L-Lysine Double Strength, 1000 mg, 250 tabliet Vegan kaps Náhľad

NOW FOODS L-Lyzín Double Strength, 1000 mg, 250 tabliet

AE733739001238

Nové

NOW FOODS L-Lyzín Double Strength, 1000 mg, 250 tabliet. L-Lyzín je esenciálna aminokyselina, ktorá slúži ako stavebný prvok mnohých základných bielkovín, ktoré zohrávajú dôležitú úlohu pri budovaní imunity proti chorobám, trávení a pri funkcii mnohých bielkovín v tele. Zvyšuje tiež vstrebávanie vápnika, buduje svalové bielkoviny a produkuje hormóny, enzýmy a protilátky.

Viac detailov

skladom

23,90 €

Detaily

NOW FOODS L-Lyzín Double Strength, 1000 mg, 250 tabliet

L-Lyzín je esenciálna aminokyselina, ktorá slúži ako stavebný prvok mnohých základných bielkovín, ktoré zohrávajú dôležitú úlohu pri budovaní imunity proti chorobám, trávení a pri funkcii mnohých bielkovín v tele. Zvyšuje tiež vstrebávanie vápnika, buduje svalové bielkoviny a produkuje hormóny, enzýmy a protilátky. Pri strese sa potreba lyzínu zvyšuje, jeho doplnenie podporuje zdravú a prirodzenú reakciu na každodenný stres a podporuje zdravie nervového systému.

Keďže lyzín sa v tele nedá syntetizovať, musí sa dopĺňať prostredníctvom stravy alebo doplnkov. Považuje sa za dibázickú aminokyselinu spolu s aminokyselinami, ako sú arginín, cysteín a ornitín, pretože má druhú základnú skupinu.

Odporúčané dávkovanie:

Ako doplnok stravy užívajte 1 tabletu raz alebo dvakrát denne.

Zloženie:

Veľkosť dávky: 1 tableta

Balenie obsahuje 250 dávok. 

Množstvo v 1 dávke %RHP*

L-lyzín (z 1270 mg hydrochloridu L-lyzínu) 1 g (1000 mg)

  • *
  • % denného referenčného príjmu
  • * denný referenčný príjem nie je stanovený

Ďalšie zložky:

Celulóza, oxid kremičitý, kyselina stearová (rastlinný zdroj), sodná soľ kroskarmelózy, stearan horečnatý (rastlinný zdroj) a rastlinný povlak.

Neobsahuje pšenicu, lepok, sóju, mlieko, vajcia, ryby, morské plody ani orechy.

Vyrobené v zariadení, ktoré spĺňa požiadavky správnej výrobnej praxe (GMP) a ktoré spracováva aj iné zložky obsahujúce tieto alergény.

NOW® L-Lyzín je esenciálna aminokyselina farmaceutickej kvality. Bez GMO. Vegetariánsky/vegánsky výrobok. Recyklovateľná fľaša.

Upozornenie:

Len pre dospelých.

Ak máte zdravotné ťažkosti, užívate lieky, ste tehotná alebo dojčíte, poraďte sa pred užívaním tohto výrobku s lekárom.

Uchovávajte mimo dosahu detí. Nie je náhradou pestrej stravy. Uchovávajte na chladnom a suchom mieste.

Neprekračujte odporúčanú dennú dávku.

Uchovávajte vo fľaši.

Pri tomto výrobku môže dôjsť k prirodzenej zmene farby.

Obsah balenia: 250 tabliet

Vyrobené v: USA

Informácie k bylinám

Pre viac informácií o použití v tradičnej prírodnej medicíne Vás musíme odkázať na herbáre alebo na externé zdroje na Internete alebo v literatúre. Pred použitím sa poraďte s herbalistom. Podľa aktuálne platného nariadenia Európskej komisie č.1924 / 2006 nie je možné u produktov uvádzať žiadne nepovolené zdravotné alebo výživové tvrdenia, ktoré neboli schválené Európskou komisiou alebo Európskym úradom pre bezpečnosť potravín. Zdravotné tvrdenie znamená výrok, ktorý naznačuje alebo vyvoláva dojem, že sa jedná o liečebné účinky na ľudský organizmus. Tento produkt je uvedený na trh v SR ako rastlinný výťažok a surovina na ďalšie spracovanie. Nemá schválené diagnostické ani liečivé účinky a nejedná sa o liek. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovajte v chlade, suchu a tme. Minimálna trvanlivosť je vyznačená na obale.

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: