Vitamín A & D - NOW Foods Náhľad

Vitamín A & D - NOW Foods

AE733739003508

Vitamín A & D sú softgelové kapsuly s obsahom vitamínu A a D pre podporu imunity, fungovanie svalov alebo zdravých kostí a zubov. Prispieva k optimálnemu vstrebávaniu vápnika a fosforu, ale aj zachovaniu zdravých slizníc.

Viac informácií

skladom

10,27 €

Detaily

Zloženie

Organický extra panenský olivový olej a softgelová kapsula [hovädzia želatína (bez BSE), glycerín, voda].

Dávkovanie

Odporúčame užívať 1 softgelovú kapsulu denne s jedlom.

Tabuľka nutričných hodnôt

Nutričné hodnoty1 dávka (1 kapsula)

Vitamín A
(ako retinylpalmitát)

3000 μg
Vitamin D3
(vo forme Cholekalciferolu) (z Lanolínu)
10 μg

Upozornenie

Určené iba pre dospelých. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Ak ste tehotná / dojčíte, užívate lieky alebo máte zdravotné ťažkosti, obráťte sa na svojho lekára. Uchovávajte mimo dosahu detí.

Informácie k bylinám

Pre viac informácií o použití v tradičnej prírodnej medicíne Vás musíme odkázať na herbáre alebo na externé zdroje na Internete alebo v literatúre. Pred použitím sa poraďte s herbalistom. Podľa aktuálne platného nariadenia Európskej komisie č.1924 / 2006 nie je možné u produktov uvádzať žiadne nepovolené zdravotné alebo výživové tvrdenia, ktoré neboli schválené Európskou komisiou alebo Európskym úradom pre bezpečnosť potravín. Zdravotné tvrdenie znamená výrok, ktorý naznačuje alebo vyvoláva dojem, že sa jedná o liečebné účinky na ľudský organizmus. Tento produkt je uvedený na trh v SR ako rastlinný výťažok a surovina na ďalšie spracovanie. Nemá schválené diagnostické ani liečivé účinky a nejedná sa o liek. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovajte v chlade, suchu a tme. Minimálna trvanlivosť je vyznačená na obale.

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: