Pravá horká čokoláda VIVANI 280g Náhľad

Pravá horká čokoláda VIVANI 280g

BL4436

Pod názvem horká čokoláda se obvykle prodává směs kakaa s cukrem a někdy i zahušťovadly

Viac detailov

Tento produkt už nie je dostupný

7,27 €

Detaily

Pod názvem horká čokoláda se obvykle prodává směs kakaa s cukrem a někdy i zahušťovadly. Naše pravá horká čokoláda je skutečně strouhaná čokoláda s vysokým obsahem kakaa, která rozmixováním s horkým mlékem vytváří hustý nepřeslazený čokoládový nápoj. Strouhanou čokoládou lze i zdobit dezerty či nápoje a použít ji i při pečení.

HMOTNOSŤ: 280 g
KRAJINA PÔVODU: Německo
POUŽITIE: Čokoládu nechte rozpustit v horkém mléce a našlehejte ručně či šlehačem. Výborné také do müsli či jako dekorace dortů.
ZLOŽENIE: kakaová hmota, přírodní třtinový cukr, kakaové máslo. Všechny složky pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství. Obsah kakaové sušiny nejméně 62 %.
UPOZORNENIE PRE ALERGIKOV: Může obsahovat stopy skořápkových plodů, mléka a lepku.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:

Energetická hodnota2456 kJ/592 kcal
Tuky43,8 g
z toho nasýtené mastné kyseliny27,6 g
Sacharidy40,6 g
z toho cukry36,8 g
Bielkoviny4,9 g
Soľ0,01 g

Informácie k bylinám

Pre viac informácií o použití v tradičnej prírodnej medicíne Vás musíme odkázať na herbáre alebo na externé zdroje na Internete alebo v literatúre. Pred použitím sa poraďte s herbalistom. Podľa aktuálne platného nariadenia Európskej komisie č.1924 / 2006 nie je možné u produktov uvádzať žiadne nepovolené zdravotné alebo výživové tvrdenia, ktoré neboli schválené Európskou komisiou alebo Európskym úradom pre bezpečnosť potravín. Zdravotné tvrdenie znamená výrok, ktorý naznačuje alebo vyvoláva dojem, že sa jedná o liečebné účinky na ľudský organizmus. Tento produkt je uvedený na trh v SR ako rastlinný výťažok a surovina na ďalšie spracovanie. Nemá schválené diagnostické ani liečivé účinky a nejedná sa o liek. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovajte v chlade, suchu a tme. Minimálna trvanlivosť je vyznačená na obale.

13 ďalších produktov v rovnakej kategórii: