Bio lupina drvená (vlčí bôb) Rapunzel 250g Náhľad

Bio lupina drvená (vlčí bôb) Rapunzel 250g

BL7400

Lupina sladká neboli vlčí bob je luštěnina obsahující vysoké množství kvalitních bílkovin (43 g bílkovin ve 100 g lupiny), a proto je ideální alternativou masa či sóji pro vegany

Viac informácií

Tento produkt už nie je dostupný

2,86 €

Detaily

Lupina sladká neboli vlčí bob je luštěnina obsahující vysoké množství kvalitních bílkovin (43 g bílkovin ve 100 g lupiny), a proto je ideální alternativou masa či sóji pro vegany. Je velmi všestranná a můžeme ji použít pro přípravu sladkých i slaných pokrmů. Drcená lupina je po uvaření na skus pevná a má lehce nasládlou obilninovou chuť. Je rychle uvařená a používáme ji do müsli, kaší, salátů, polévek, náplní, místo mletého masa do boloňské omáčky, lasagní apod.

HMOTNOSŤ: 250 g
KRAJINA PÔVODU: Rakousko
ZLOŽENIE: sladká lupina z kontrolovaného ekologického zemědělství
PŘÍPRAVA: 150 g drcené lupiny vaříme v 250 ml vody či zeleninového vývaru na mírném ohni pod pokličkou 5 minut a poté necháme 10 minut odstát.
UPOZORNENIE PRE ALERGIKOV: Může obsahovat stopy lepku a sóji.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:

Energetická hodnota1486 kJ/355 kcal
Tuky8,7 g
z toho nasýtené mastné kyseliny1,9 g
Sacharidy13 g
z toho cukry2,7 g
Vláknina43 g
Bielkoviny27 g
Soľ0,09 g

Informácie k bylinám

Pre viac informácií o použití v tradičnej prírodnej medicíne Vás musíme odkázať na herbáre alebo na externé zdroje na Internete alebo v literatúre. Pred použitím sa poraďte s herbalistom. Podľa aktuálne platného nariadenia Európskej komisie č.1924 / 2006 nie je možné u produktov uvádzať žiadne nepovolené zdravotné alebo výživové tvrdenia, ktoré neboli schválené Európskou komisiou alebo Európskym úradom pre bezpečnosť potravín. Zdravotné tvrdenie znamená výrok, ktorý naznačuje alebo vyvoláva dojem, že sa jedná o liečebné účinky na ľudský organizmus. Tento produkt je uvedený na trh v SR ako rastlinný výťažok a surovina na ďalšie spracovanie. Nemá schválené diagnostické ani liečivé účinky a nejedná sa o liek. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovajte v chlade, suchu a tme. Minimálna trvanlivosť je vyznačená na obale.

13 ďalších produktov v rovnakej kategórii: