Barel na vodu 2,2 litra - červená Náhľad

Barel na vodu 2,2 litra - červená

AX255-2

Amix ™ Barel na pitie objeme 2200ml

Univerzálny fľaša na vodu Amix ™ Barel je ideálny pre doplnenie pitného režimu pri akejkoľvek aktivite, robustný fľašu, pohodlné držadlo, nerezové viečko

Viac informácií

Na sklade

13,04 €

Detaily

Amix ™ Barel na pitie objeme 2200ml

Univerzálny fľaša na vodu Amix ™ Barel je ideálny pre doplnenie pitného režimu pri akejkoľvek aktivite, robustný fľašu, pohodlné držadlo, nerezové viečko.

Barel má z jednej strany vylisovanej ucho pre pohodlné držanie pri pití. Priamo pod viečkom je silikónové tesnenie, ktoré zamedzuje vytekaniu tekutín z barelu. Barel je určený pre studené nápoje a nie je odolný voči umývaniu v umývačke.

Pri jeho výrobe neboli použité škodlivé látky PETG, BPA ani DEHP, je odolný proti nárazom, vyrobený z masívneho plastu = praktická nádoba pre každého.

• Masívny barel na vodu s obsahom 2,2l
• Široké hrdlo s neprotíkajícím uzáverom z nerezovej ocele
• Pohodlné držadlo a nylonový držiak veka
• Ekologická alternatíva jednorazovým pet fľašiam
• Obsahuje celú odporúčanú dennú dávku vody

Materiál: robustný FDA plast, BPA free

Farby: čierna, ružová, červená

Informácie k bylinám

Pre viac informácií o použití v tradičnej prírodnej medicíne Vás musíme odkázať na herbáre alebo na externé zdroje na Internete alebo v literatúre. Pred použitím sa poraďte s herbalistom. Podľa aktuálne platného nariadenia Európskej komisie č.1924 / 2006 nie je možné u produktov uvádzať žiadne nepovolené zdravotné alebo výživové tvrdenia, ktoré neboli schválené Európskou komisiou alebo Európskym úradom pre bezpečnosť potravín. Zdravotné tvrdenie znamená výrok, ktorý naznačuje alebo vyvoláva dojem, že sa jedná o liečebné účinky na ľudský organizmus. Tento produkt je uvedený na trh v SR ako rastlinný výťažok a surovina na ďalšie spracovanie. Nemá schválené diagnostické ani liečivé účinky a nejedná sa o liek. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovajte v chlade, suchu a tme. Minimálna trvanlivosť je vyznačená na obale.

12 ďalších produktov v rovnakej kategórii: