Shake 4 Fit&Slim 1000g BOX + present Carniline 480ml gratis - jahoda Náhľad

Shake 4 Fit&Slim 1000g BOX + present Carniline 480ml gratis - jahoda

AX165-2

Akcia Shake 4 Fit&Slim 1000g

Viac informácií

Na sklade

27,13 €

Detaily

Akcia Shake 4 Fit&Slim 1000g. + Carniline 40 000, 480ml.

Shake4 Fit & Slim je veľmi populárny prípravok, určený pre jednoduchú prípravu chutného a ľahko stráviteľného koktejlu, ktorý bol špeciálne navrhnutý firmou Amix ™. Shake4 Fit & Slim je nutrične vyvážený a ľahko použiteľný prípravok, ideálny pre zaradenie do vášho jedálnička, najlepšie ako olovrant medzi raňajkami a obedom a medzi obedom a večerou. Vďaka jednoduchej príprave lahodného koktejlu sa jedná o v dnešnej dobe veľmi populárne a rýchle Shake & Go riešenie. Shake4 Fit & Slim obsahuje zmes bielkovín vysokej kvality a dostatočné množstvo kvalitných sacharidov, zaisťujúcich dostatočný zdroj energie pre vašu fyzickú aktivitu. Shake4 Fit & Slim je jednotkou vo svojej triede vďaka vysokému obsahu kvalitného komplexu niekoľkých zdrojov prírodnej vlákniny. Maximalizáciu pozitívnych účinkov produktu dopĺňajú bylinný, lipotropné a multienzýmový komplex.

- Jednoduchá príprava a delikátna chuť

- Nízky obsah tuku

- Vysoký obsah kvalitnej prírodnej vlákniny

- Bez aspartámu

Odporúčané dávkovanie: Rozmiešajte 1 odmerku Shake4 Fit & Slim vo 250-300 ml studenej vody alebo nízkotučného mlieka. Použite mixér alebo šejker Amix ™.

Zloženie v 100g: Amix ™ Proteín Blend (odtučnená srvátka, ultrafiltrovaný srvátkový bielkovinový koncentrát, micelárny kazeín, hydrolyzovaný kolagén), maltodextrín, fruktóza, Litesse ®, inulín, psyllium, sójový lecitín, kakaový prášok (len u príchute čokoláda), zahusťovadlá: xanthan a guma guar, chitosan, hydrogénfosforečnan vápenatý, aróma, farbivá (u príchute banán - kurkumín, u príchuti jahoda a lesné plody - extrakt z červenej repy), Garcinia Cambogia Extract (50% HCA) 300 mg, hydrogénfosforečnan draselný, hydrogénfosforečnan sodný, inozitol 190 mg, Guggul Extrakt (3%) 150 mg, Guarana extrakt (22%) 150 mg, DigeZyme ® - multienzýmový komplex 150 mg (amyláza, celuláza, laktáza, lipáza, bakteriálne neutrálne proteáza), extrakt zo zeleného čaju 100mg, extrakt z bielej vŕbovej kôry (salicín) 100 mg, L-Carnitín tartrát 100 mg, cholín 100 mg, sladidlo: sukralóza (Splenda ®), acesulfam K, Citrus Aurantium (synefrín) 10mg Vápnik 115 mg (15% DDD *), fosfor 200 mg (25% DDD *), sodík 40 mg, draslík 70 mg * ODD - Odporúčaná denná dávka

Priemerné výživové hodnoty v 100 g:

Energetická hodnota 317kcal/1345 KJ

Bielkoviny 20 g

Sacharidy 53,5 g

z toho cukry 6 g

Tuky 2,2 g

Vláknina 10 g

Upozornenie: Nevhodné pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Prípravok nie je určený na použitie ako náhrada pestrej stravy. Uchovávajte mimo dosahu detí. Skladujte v suchu pri teplote do 25 ° C, chráňte pred priamym slnečným žiarením a pred mrazom. Výrobca neručí za škody vzniknuté nevhodným použitím alebo skladovaním. Potravina určená pre zvláštnu výživu. Vhodné pre športovcov a osoby pri zvýšenom telesnom výkone s príchuťou a sladidlom.

Informácie k bylinám

Pre viac informácií o použití v tradičnej prírodnej medicíne Vás musíme odkázať na herbáre alebo na externé zdroje na Internete alebo v literatúre. Pred použitím sa poraďte s herbalistom. Podľa aktuálne platného nariadenia Európskej komisie č.1924 / 2006 nie je možné u produktov uvádzať žiadne nepovolené zdravotné alebo výživové tvrdenia, ktoré neboli schválené Európskou komisiou alebo Európskym úradom pre bezpečnosť potravín. Zdravotné tvrdenie znamená výrok, ktorý naznačuje alebo vyvoláva dojem, že sa jedná o liečebné účinky na ľudský organizmus. Tento produkt je uvedený na trh v SR ako rastlinný výťažok a surovina na ďalšie spracovanie. Nemá schválené diagnostické ani liečivé účinky a nejedná sa o liek. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovajte v chlade, suchu a tme. Minimálna trvanlivosť je vyznačená na obale.

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: